Σελίδες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΗΛΙΘΙΟΙ? .. Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?


Ω τι έκπληξη!  Στην Ελλάδα υπήρχαν μίζες,   διαπλοκές, επίορκοι που καταλήστεψαν  το δημόσιο, λαμόγια που στις πλάτες της πατρίδας χτίζαν τα παλάτια τους και χαρτζηλίκωναν τις γκόμενές τους, που κοιτάγανε μόνο το τομαράκι τους χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, υπήρχαν  επώνυμοι και ανώνυμοι που λειτουργούσαν σαν κανονικές συμμορίες...

Όλη η Ελλάδα... ένα εργοτάξιο!

ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ Δημοτικός σύμβουλος εξωθήθηκε σε παραίτηση για επιστολή που έγραψε ο γιος του!

Σε παραίτηση εξωθήθηκε ο αντιδήμαρχος Θ. Βράντσης, επειδή ο γιος του, σε επιστολή του σε τοπική εφημερίδα, άσκησε κριτική σε βάρος της διοίκησης του δήμου!

Toy Story - Intro Song - "You've Got a Friend in Me"


τουρκικές φυλακές, όλοι περιμένουμε ...να σταθούν στο ύψος τους για μια φορά οι γείτονες μας !!!

Mάθετε μέσω taxisnet πόσα χρωστάτε για το χαράτσι και για ποια ακίνητα

Τη δυνατότητα να μαθαίνουν μέσω taxisnet το ποσό που χρωστούν για απλήρωτα χαράτσια θα έχουν περίπου 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες, χωρίς να απαιτείται έτσι η φυσική τους παρουσία στις εφορίες. Εκτός από το ποσό του χαρατσιού που τους έχει βεβαιωθεί, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται και τον αριθμό παροχής με τη διεύθυνση του σχετικού ακινήτου.

ΣΤΟ «ΨΥΓΕΙΟ» ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Πανελλαδικές: Αναβάλλεται για ένα χρόνο η εφαρμογή του νέου συστήματος

Αναβάλλεται για φέτος η εξέταση των περίπου 75.000 μαθητών της Α΄τάξης του Λυκείου με θέματα από την τράπεζα θεμάτων, όπως προβλέπει ο νέος νόμος για τις αλλαγές στα λύκεια, που τέθηκε σε εφαρμογή με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο.

ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΤΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ 1ης.1.1983 έως 31.12.1992 10 κλειδιά και 10 κόλπα για έξοδο πριν από τα 62

Διπλός συνδυασμός -χρόνια εργασίας και αναγνώριση πλασματικών ετών- μπορεί να αποτελέσει για 1.500.000 ασφαλισμένους αιτία να συνταξιοδοτηθούν από 7 μέχρι και 12 χρόνια νωρίτερα από το 62ο έτος που είναι το παγιωμένο έτος συνταξιοδότησης (με μειωμένη σύνταξη), είτε με 40 έτη ασφάλισης χωρίς όριο ηλικίας.