Σελίδες

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ελεύθερος επαγγελματίας, ας γελάσω

Ετών 49, τέκνα δύο, 17 και 20 αντίστοιχα. Είμαι χωρίς εισόδημα εδώ και ένα χρόνο ακριβώς, επίσημα είμαι άεργος εδώ και μία εβδομάδα, εφόσον έκανα διακοπή δραστηριότητας στην εφορία (ελεύθερος επαγγελματίας, ας γελάσω). Έκανα υπομονή μέχρι σήμερα, αλλά δεν μπορώ να πληρώνω το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ).

Zευγάρι για ένα μήνα, ένα χρόνο, μια δεκαετία

Η χιουμοριστική, ή μήπως όχι, πλευρά της ζωής ενός ζευγαριού στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΑΟΚ!!!

Άρθρο 99: Από τη συνδιαλλαγή στην εξυγίανση

 της Άννης Καρολίδου

Ένα νέο φαινόμενο εκδηλώνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων, με εταιρείες ενταγμένες στο άρθρο 99 να προσπαθούν να μεταπηδήσουν από τη διαδικασία συνδιαλλαγής του Πτωχευτικού Κώδια, στη διαδικασία εξυγίανσης, εξασφαλίζοντας και μία νέα περίοδο προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΕΝΑ ''ΔΡΑΚΟ''...

Το αρχηγείο της Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων απευθύνει χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους. Οι ακόλουθες ...

Μην εισαι δύσπιστη!!!


Ποιοι θα πηγαίνουν αυτόφωρο για αδικήματα φοροδιαφυγής

Την εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αυτόφωρη διαδικασία σε περιπτώσεις διακράτησης ΦΠΑ ή ΦΚΕ, επικαλείται ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Δωρεάν τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο χάρη στο ίντερνετ


Xάρη στο Internet δίνεται πλέον η δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος τον δικό του τηλεφωνικό αριθμό και να δέχεται -χωρίς κανένα κόστος- κλήσεις σε αυτό τον αριθμό, οπουδήποτε και αν βρίσκεται αρκεί η συσκευή που χρησιμοποιεί (PC, tablet ή smartphone) να έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο και να είναι εγκατεστημένη η σχετική εφαρμογή.

δέντρο κεραία στην Έδεσσα ...!!!

Σε κατάσταση επιφυλακής οι επιστήμονες Μαγνητική καταιγίδα θα «χτυπήσει» σήμερα την Ελλάδα



Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται οι επιστήμονες για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα μας σήμερα 28 Μαϊου. Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για προβλήματα τόσο στις τηλεπικοινωνίες όσο και στην ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά.

Ο Συνήγορος του Πολίτη οριοθέτησε ιδιοκτησίες


 Ο Συνήγορος του Πολίτη οριοθέτησε ιδιοκτησίες

  • 0
     


Αποκατάσταση οριοθέτησης ιδιοκτησίας, μετά από διάνοιξη δρόμου στον δήμο Αποκορώνου, πέτυχε με διαμεσολάβησή του ο Συνήγορος του Πολίτη.

Έχετε σκάφη και πισίνες; Μην… ξεχάσετε να τα δηλώσετε!

 Έχετε σκάφη και πισίνες; Μην... ξεχάσετε να τα δηλώσετε!

  • 0
     


 
 
Να μην ξεχάσουν να αθροίσουν  όλα τα εισοδήματα που είχαν από κάθε πηγή και όχι μόνο από μισθούς, είναι υποχρεωμένοι φέτος 8,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι, για να αποφύγουν το «πρόστιμο»  για τις αποδείξεις που δεν μάζεψαν, όπως τις υπολογίζει η εφορία.

Πώς να διαχειριστείτε τον θυμό για να... μην ανέβει η πίεση



Πώς πρέπει να διαχειριστώ τον θυμό μου; Σύμφωνα με το Αmerican Psychological Association Washington οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν 3 συνήθεις τρόπους για να διαχειριστούν τον θυμό τους. Ή τον εκφράζουν ή τον καταπνίγουν ή προσπαθούν να τον καταλαγιάσουν.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Πώς θα κάνετε δήλωση Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ή διόρθωση στοιχείων


Πώς θα κάνετε δήλωση Φόρου Ακίνητης Περιουσίας ή διόρθωση στοιχείων
Προθεσμία δύο μηνών θα έχουν όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων θέλουν να κάνουν διόρθωση στα στοιχεία τους ώστε να μην πληρώσουν Φόρο Ακίνητης Περιουσίας. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, οι ιδιοκτήτες ακινήτων για τους οποίους δεν προκύπτει Φόρος Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) για το 2010 θα μπορούν μέχρι 31 Ιουλίου 2013 να διορθώσουν τα στοιχεία των ακινήτων τους ή την προσδιορισμένη φορολογητέα αξία αυτών.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Στην παγίδα των τεκμηρίων εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι


Στην παγίδα των τεκμηρίων εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι
Τα τεκμήρια διαβίωσης απειλούν και φέτος εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους,