Σελίδες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μέσα Μαζικής Εξόντωσης..


Αναλαμβάνουν και εκτελούν συμβόλαια θανάτου.
     Ακριβώς όπως οι επαγγελματίες δολοφόνοι.

Το παρακράτος του Μαξίμου. Του Στέλιου Κούλογλου

Είναι η δεύτερη φορά, τον τελευταίο καιρό, που μια δικαστική δίωξη ξεκινά μετά από υπόδειξη της κυβέρνησης. Η τελευταία ήταν αυτή που διατάχθηκε χθες εναντίον του κ.Καμμένου, μετά από ανάρτηση του Γ. Μουρούτη, επικεφαλής του γραφείο τύπου του πρωθυπουργού στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Κατακαλόκαιρο, είχε περάσει σχεδόν απαρατήρητη μια άλλη δίωξη, εναντίον του στελέχους και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Καραγιάννη που είχε προαναγγελθεί από το ελεγχόμενο από την κυβέρνηση Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο εχθρός είναι οι τράπεζες και όσοι συντηρούν την υπάρχουσα πραγματικότητα της ανομίας, της απαιδείας και της ξεφτίλας.

Ανέκαθεν, ο κάθε εξυπνάκιας αναζητούσε κι από μια "ατάκα" για να νιώθει πως "κάτι είπε". Έτσι ξεκίνησε και η περιβόητη ανοησία περί "Επαναστατών του fb", η "Επαναστατών του Φραπέ".

Απίστευτο: 46χρονος έκλεψε μαρκαδόρους για να τους δώσει στο παιδί του

Το περιστατικό συγκίνησε ακόμα και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν αφού ο 46χρονος δεν είχε χρήματα να πάρει σχολικά είδη για το παιδί του

Έδεσσα: Είπε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο... για να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!

Σε βάρος του 44χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση...

220 Volt - Γιάννης Πάριος


Η Τάση!!!

Αυτοί είναι αντιφασίστες;

Επειδή επιμένω να ζω σε μια ελεύθερη χώρα περπάτησα χτες στο κέντρο της Αθήνας. Έστριψα από την Πανεπιστημίου και ανηφόρησα την Μπενάκη από το αριστερό πεζοδρόμιο. Πέρασα μέσα από μια καφετέρια που είχε απλώσει τα τραπεζάκια της στο πεζοδρόμιο.

Something Stupid - Frank & Nancy Sinatra


Μάτια που δεν βλέπονται, σχέση εξ αποστάσεως

 Σε αντίθεση με την 'ελεύθερη', η σχέση εξ αποστάσεως ζει και βασιλεύει και παιδεύει ένα σωρό κόσμο εκεί έξω.

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων έως 35 ετών

Από σήμερα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την πρόσληψη 2.200 ανέργων πτυχιούχων έως 35 ετών.

Πρόεδρος ΕΟΠYΥ: 6 εκατομμύρια Ελληνες χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη

Χωρίς ασφάλιση και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι περίπου 6.000.000 Έλληνες. Τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Δημήτρης Κοντός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου «Healthworld».

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ Πολύ επίκαιρο: Η θεραπευτική δύναμη της συγχώρεσης

Είναι πολύ επίκαιρο το παρακάτω σημείωμα και αξίζει να διαβαστεί προσεκτικά από όλους τους πρωταγωνιστές των ημερών, από το εθνικιστικό μέχρι το αναρχικό φάσμα της πολιτικής ζωής του τόπου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Σύστημα δύο ταχυτήτων στις επαγγελματικές μισθώσεις

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ

Νέα πρόταση για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις επαγγελματικές μισθώσεις έριξε το υπουργείο Ανάπτυξης στις συζητήσεις που διεξάγονται με την τρόικα.