Σελίδες

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...


 Οι εθισμένοι στο μνημόνιο αναλυτές μας έχουν πρήξει να επαναλαμβάνουν συνέχεια, με μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπο, πως η μη υποταγή στις τροϊκανές διαταγές,συνιστά ανευθυνότητα και στείρο λαϊκισμό, ο οποίος προωθείται από κύκλους «πρόθυμων ηλιθίων» όπως είπε και ο κ.Υπουργός. Γιατί αυτοί κινούνται με νούμερα.  Γιατί αυτοί μας βλέπουν σαν νούμερα, ενώ εμείς επιμένουμε να μιλάμε με λέξεις. Θέλετε νούμερα λοιπόν? Τεφτέρι και μολύβι? Ας θυμηθούμε μερικα νούμερα λοιπόν, γιατί αρκετά έχει κρατήσει η ηλιθιότητα του ο «ο λαός αυτούς επέλεξε κι αυτοί αποφασίζουν»

Έχετε e-mail...

Ηχώρα δουλεύει τέλεια!
     Σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής. Κομπιούτερ!
     Γι αυτό και κυβερνάται πλέον με e-mail !

Μια μαϊμού μες τις μαϊμούδες

Διαβάζω ότι «η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την ανταγωνιστικότητα κατέγραψε βελτίωση». «Φέτος η χώρα μας», λέει, «κατέλαβε την 91η θέση μεταξύ 148 χωρών, όταν πέρυσι καταλάμβανε την 90η θέση μεταξύ 142 κρατών.» Μια ολόκληρη θέση, παρακαλώ. Δεν είναι λίγο. Θα το χαρακτηρίζα εντυπωσιακό· επιεικώς. Ένα μεγάλο και αδιαμφισβήτητο σουξέ –αυτό που οι Αγγλοσάξονες αποκαλούν success story.

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά!..

Απολύσεις χωρίς αποζημίωση! Γιατί όχι; Σ’ αυτήν την περίπτωση οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ’ναι πολύ ευχαριστημένοι που δεν θα τους μαστιγώνουν κι από πάνω!

Stokas-O vasilias tis monaksias


Τα Thessbikes είναι εδώ! Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εγκαινίασε σήμερα τον πρώτο σταθμό ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων

Η Θεσσαλονίκη παίρνει το ... τιμόνι από την Αθήνα! Νωρίτερα σήμερα το πρωί έγιναν τα εγκαίνια, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, του πρώτου ιδιωτικού συστήματος ενοικίασης κοινόχρηστων ποδηλάτων που φιλοξενεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο.

Κλειδώνει το επίδομα για τους μακροχρόνια άνεργους -Θα χορηγείται από το 2014

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης για την καταβολή επιδόματος σε μακροχρόνια ανέργους.

Αποκαλυπτικό! Ο Χάρτης του Ισίδωρου Πόσδαγλη που ήξερε τα πάντα από το 1952!

Ο ποιητής Ισίδωρος Πόσδαγλης γνώριζε το μέλλον της Ελλάδας από... το 1952 ! και πραγματικά συγκλονίστηκα καθώς το διάβαζα. Τον συγκεκριμένο Οικονομολόγο, ποιητή και Αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ομολογώ - ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ - οτι δεν τον γνώριζα ούτε τον είχα ξανακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και σήμερα έμαθα τόσα πολλά γι αυτόν, που πραγματικά βουίζει το κεφάλι μου! 

Eros Ramazzotti - Un'altra te (lyrics)


Ικανότητα!!!

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ Ελληνική: Γλώσσα "χτισμένη" σε Μαθηματικά

Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία γλώσσα. Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην Ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο.
Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νέο Ελληνικά).

Οι ευεργετικές επιδράσεις του ελληνικού καφέ

 Στην ελληνική επικράτεια, ο καφές κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, καθώς και αυτοί της Βορείου Ελλάδος, είναι οι πρώτοι που υιοθετούν την κατανάλωση του καφέ και τη μετατρέπουν σε αγαπημένη συνήθεια.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ Σύνταξη στα 58 μπορούν να πάρουν 600.000 ασφαλισμένοι του ΙΚΑ

Να βγουν στη σύνταξη έως και πέντε χρόνια νωρίτερα μπορούν χιλιάδες παλιοί ασφαλισμένοι που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα πριν από την 31-12-2012, λαμβάνοντας όμως κατά κύριο λόγο μειωμένη σύνταξη.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Δωρεάν επίσκεψη σε γιατρούς και εξετάσεις σε ανασφάλιστους: Ποιοι δικαιούνται το «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης»

Ανακούφιση σε 230.000 ανασφάλιστους πολίτες αναμένεται να δώσει το «Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης» μέσω του οποίου θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας (επισκέψεις σε ιατρό και εργαστηριακούς ελέγχους), καθώς και προγεννητικό έλεγχο!

Στόχος η διευκόλυνση όσων αδυνατούν να αποπληρώσουν εγκαίρως Ρυθμίζουν τα φετινά χρέη στην Εφορία σε 12 δόσεις

 

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν όσοι ήδη έχουν υπαχθεί σε παλαιότερες ρυθμίσεις

Οι μισοί είναι άνεργοι σε Δράμα, Γιαννιτσά

Στο 56% έφτασε η ανεργία στα Γιαννιτσά, στο 50% στη Δράμα. Απογοητευτικά είναι τα ποσοστά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν χθες οι πρόεδροι των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων των νομών.