Σελίδες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΦΑΤΡΙΑΣΜΟΥΣ.



Λαοί υπό κατοχή. Παντού. Σε ολόκληρο το πλανήτη. Κι όσοι αρνούνται αυτή τη παγκόσμια ισοπέδωση, ξεκινάνε σιγά σιγά το δικό τους κλεφτοπόλεμο.

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει! Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.

Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!!
Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.

ΕΡΤ: Τέλος η πληρωμή της μέσω της ΔΕΗ


Αναστέλλεται από τις 11 Ιουνίου η εισφορά υπέρ της ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, με απόφαση των Σίμου Κεδίκογλου και Γιάννη Στουρνάρα.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Πελάτης έτρεψε σε φυγή επίδοξους ληστές


Να ληστέψουν τον υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην Καλλάνδρα Χαλκιδικής, προσπάθησαν δύο νεαροί, είχαν, όμως, λογαριάσει –όχι χωρίς τον ξενοδόχο, αλλά- χωρίς τον… πελάτη. …»

ΟΙ …ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ! (σπαρταριστό)

Μέσω του συστήματος «Ηλιος» που υλοποίησε η Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε. ταυτοποιούνται οι συνταξιούχοι μεταξύ των 93 ταμείων και κλάδων σύνταξης (κύριας και επικουρικής) Ελλάδα: 2,7 εκατ. οι συνταξιούχοι με μόνο 3,6 εκατ. να εργάζονται


Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον αριθμό των συνταξιούχων, το ύψος και τις κατηγορίες των συντάξεων και τη συνολική δαπάνη, περιέχει η πρώτη έκθεση του νέου Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου Πληρωμών Συντάξεων «Ήλιος» που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Εργασίας και την Η.ΔΙ.ΚΑ Α.Ε 

Το ευρώ οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή - 13 χρόνια μετά...


Συμπληρώνονται 13 χρόνια από την ημέρα που η Ελλάδα εντάχθηκε στο ευρώ, σαν σήμερα, το 2000. Είναι λοιπόν μια καλή αφορμή για έναν απολογισμό αυτής της μέχρι τώρα πορείας. Αλλά για έναν απολογισμό επί της πραγματικότητας, όχι επί των υπαρκτών ή ανύπαρκτων διλημμάτων τύπου «να μείνουμε ή να φύγουμε».

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ, ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Βρήκαν γιατί ο καρκίνος κάνει μεταστάσεις!

Βρετανοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ανακάλυψαν γιατί εξαπλώνεται ο καρκίνος στο σώμα – ένα εύρημα που πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τη νόσο. Η έρευνά τους εστιάζεται στον μηχανισμό που εμφανίζεται όταν τα καρκινικά κύτταρα αλληλεπιδρούν με τα υγιή, προκειμένου να «ξεφύγουν» από την περιοχή όπου πρωτοαναπτύσσονται για να μετασταθούν σε άλλα σημεία.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Τα οκτώ επαγγέλματα που προτιμούν οι γονείς για τα παιδιά τους

«Γιατρός να γίνεις και τίποτε άλλο». Αυτή ήταν η ευχή γονιών και συγγενών στα παιδιά καθώς τα ιατρικά επαγγέλματα εξασφάλισαν χρήματα και κοινωνική ανέλιξη.

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ Ξεκινάει η καταβολή συντάξεων με το σύστημα της προκαταβολής


Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης.
Ξεκινάει από την επόμενη εβδομάδα η καταβολή της προκαταβολής σύνταξης στους υπαλλήλους του Δημοσίου οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτησης συνταξιοδότησης.