Σελίδες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Με εντολή Σαμαρά, αντισυνταγματικός ο Άρειος Πάγος. Του Πιτσιρίκου

Ο Άρειος Πάγος έκρινε πως το χαράτσι που εισπράχθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΝ είναι αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Όλα τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι απόλυτα συνταγματικά.

ΧΙΩΤΗΣ - ΚΑΜΗΛΙΕΡΙΚΗ ΡΟΜΠΑ solo


Οδηγίες: Τι πρέπει να κάνουν οι σχολικοί φύλακες που μετακινούνται

Οδηγίες για τη διευκόλυνση της διαδικασίας μετακίνησης των σχολικών φυλάκων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα δίνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μετά τη σχετική ανακοίνωση του υπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

CHUBBY CHECKER - Let's twist again (1961)


Νέο μπλόκο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς – Πλέον θα θεωρούνται επιχειρήσεις

Νέο μπλόκο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς – Πλέον θα θεωρούνται επιχειρήσεις

Ολες οι αλλαγές για τις φορολογικές δηλώσεις -Τα μυστικά και οι παγίδες

Ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, τόσο στον τρόπο συμπλήρωσης, όσο και στον τρόπο υπολογισμού αλλά και καταβολής του φόρου εισοδήματος θα ισχύσουν από φέτος για 8,3 εκατ. φορολογούμενους.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ Τέλος οι ουρές στην Εφορία. Οδηγός για το νέο σύστημα πληρωμών

Τέλος εποχής για τις ουρές και την ταλαιπωρία στην εφορία. Τα ταμεία στις Δ.Ο.Υ. «κατέβασαν» ρολά και οι συναλλαγές γίνονται πλέον ηλεκτρονικά ενώ όλοι οι φόροι εξοφλούνται στις τράπεζες ή τα ΕΛΤΑ. Οι φορολογούμενοι δεν χρειάζεται καν να επισκεφθούν την εφορία τους για να πληρώσουν τους φόρους, να υποβάλλουν δηλώσεις, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ή να λάβουν φορολογική ενημερότητα. Όλα αυτά γίνονται με λίγα μόνο κλικ από τον υπολογιστή τους, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς ουρές και κυρίως εκνευρισμό.