Σελίδες

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Επιτυχία!!!

Η ανεργία απελευθερώνει

freedom

Πόσο μάταια φαίνονται όλα όταν τα κοιτάζεις από απόσταση…

Λασίθι: Η... κληρονομιά της στοίχισε ακριβά


Θύμα μιας καλά στημένης απάτης έπεσε μια γυναίκα από τη Σητεία που προκειμένου να λάβει μια... "κληρονομιά", έχασε 11.000 ευρώ πέφτοντας στην παγίδα επαγγελματιών απατεώνων.

Πάτρα: Του ζητούν να πληρώσει 7 εκατομμύρια φόρο, για περιουσία... άλλου!

 

Τον απόλυτο παραλογισμό βιώνει εδώ και ένα χρόνο ένας συνταξιούχος από την Πάτρα, που λαμβάνει ραβασάκια από την εφορία, με τα οποία καλείται να καταβάλει φόρους για περιουσία και καταθέσεις που ποτέ δεν είχε!

Έδεσσα: Δε φαντάζεστε τι φτιάχνει με το γάλα γαϊδούρας!

Η εναλλακτική λύση που προήλθε από το γυναικείο επιχειρηματικό μυαλό

Πριν από δέκα χρόνια ο άντρας της, από αγάπη για τα ιπποειδή, έφτιαξε μια φάρμα στην Έδεσσα με άλογα και γαϊδουράκια.

Οι κίνδυνοι που απειλούν τα χρήματά σας και τι μπορείτε να κάνετε Πού είναι πλέον ασφαλείς οι καταθέσεις και πότε κινδυνεύουν


Πού είναι πλέον σίγουρα τα χρήματα; Πώς μπορεί κάποιος να διασφαλίσει τις αποταμιεύσεις του;  Είναι αλήθεια ότι οι καταθέσεις δεν είναι ασφαλείς στην Ευρωζώνη; Δείτε τους κινδύνους που απειλούν τα χρήματά σας και τι μπορείτε να κάνετε.

Αναπολώ!!!

Πώς θα εγγραφείτε στο TAXISNET για να υποβάλλετε τη δήλωση μέσω ίντερνετ


Πώς θα εγγραφείτε στο TAXISNET για να υποβάλλετε τη δήλωση μέσω ίντερνετ

Υποχρεωτική και για 1.000.000 περίπου υπερήλικες χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι μέχρι πέρυσι υπέβαλαν χειρόγραφα τις δηλώσεις τους στις Δ.Ο.Υ., είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των Ταχυδρομείων.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ "ΑΙΜΑ" 2,7 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΩΝ Στήνουν τη φάκα της κατάσχεσης περιουσιών με τυρί τη... ρύθμιση χρεών στην εφορία


Σχέδιο «παγίδα» για την κατάσχεση μισθών, συντάξεων, σπιτιών και όλων των περιουσιακών στοιχείων των οφειλετών προς την εφορία συνιστά η δήθεν ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση. Όποιος την υπογράψει αυτομάτως υπογράφει και την καταδίκη του, αφού η εφορία αποκτά

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕισΑΠ, που διευκρινίστηκε από το ΥΠΟΙΚ με την Δ13 ΦΜΑΠ 1062805 απόφασή του, οι Τράπεζες παρανόμως δε χορηγούσαν τα στοιχεία των πελατών τους

Τι θα γίνει με τις φορολογικές δηλώσεις των αποβιωσάντων



   Οσοι απο εσάς έχουν πρόσωπο που απεβίωσε την προηγούμενη χρονιά θα κάνετε φορολογική δήλωση για λογαριασμό του αποβιώσαντος.