Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Την ημέρα των ευρωεκλογών θα μοιραστεί το πρωτογενές πλεόνασμα. Του Πιτσιρίκου

Ενθουσιασμός επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά το διάγγελμα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος ανακοίνωσε πως τον Μάιο θα μοιράσει 500 εκατομμύρια από το πρωτογενές πλεόνασμα σε ένστολους και χαμηλοσυνταξιούχους. Πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν στολή να φορέσουν για να καταφέρουν να πάρουν το επίδομα αλλά η κυβέρνηση έχει άλλα σχέδια.

αυτά ούτε στα παραμύθια !!!

Καπετάν Ανδρέα Ζέπο - Οδυσσέας Μοσχονάς


Έντεκα συμβουλές για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη από μέσα

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, περίπου 121 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως, κυρίως στις αναπτυγμένες βιομηχανικές χώρες, υποφέρουν διαγνωσμένα από κατάθλιψη, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς.

Eagles - Lyin' Eyes 1977


δεν ψάχνουν φτωχούς στην τσέπη αλλά στο μυαλό.

Πόσο θα μειωθούν οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Από 240 έως 540 ευρώ το χρόνο θα εξοικονομήσουν όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες επιλέξουν να υπαχθούν σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία, για να μειώσουν το ποσό των καταβαλλόμενων εισφορών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Έθνος.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Συγκεντρωτικές κάθε τρίμηνο για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Της Μαρίας Βουργάνα
Κάθε τρίμηνο θα υποβάλουν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις τις συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών προμηθευτών, δηλαδή τα τιμολόγια για τα έσοδα και τις δαπάνες τους. Οι καταστάσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2014 (Ιανουαρίου - Μαρτίου 2014) θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 2 Ιουνίου. Η τριμηναία υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων ισχύει μόνο φέτος, καθώς από το 2015 θα υποβάλλονται ανά μήνα.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΝΙΖΟΥΝ: ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 80 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ Η μεσαία τάξη κρύβει την πείνα της από ντροπή Το ποσοστό που δηλώνει οικονομική αδυναμία για να καλύψει τις διατροφικές του ανάγκες αυξήθηκε από 7,9% το 2007 μέχρι και 50,3%

«Αλλαξε η ανθρωπογεωγραφία μας. Δεν θα συναντήσεις στρατιές ανέργων στο δρόμο. Διότι αυτός που πάσχει είναι ο μέσος Ελληνας. Ο οποίος δεν απευθύνεται στο προνοιακό σύστημα. Για να μη στιγματιστεί, δεν πρόκειται να στηθεί στην ουρά για συσσίτιο. Κι εμείς προσπαθούμε να λύσουμε προβλήματα με το μαγικό ραβδί διότι δεν υπάρχουν πόροι για κοινωνική πρόνοια», τόνισε ο