Σελίδες

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Δε με παρατάτε με το Σεπτέμβριο...



Λυσσάξανε όλοι. Ο Σεπτέμβριος θα είναι έτσι, ο Σεπτέμβριος θα είναι αλλιώς, μετά τις γερμανικές εκλογές θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας, ο Σεπτέμβριος θα έχει φόρους, χαράτσια, λογαριασμούς.


καλοκαιρακι Γιοβανα 60's



ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Λύνεται το μυστήριο του θανάτου του;

 
Πώς πέθανε ο Μέγας Αλέξανδρος; Κατά καιρούς ενοχοποιήθηκαν οι σύντροφοί του,  ο προσωπικός του γιατρός, διάφορες ασθένειες, που εκείνη την εποχή στην κυριολεξία θέριζαν τους ανθρώπους: όπως ο τύφος και η γρίπη ενώ έχουν χυθεί τόννοι μελανιού για συνωμοσίες και δολιοπλοκίες που στήθηκαν εναντίον του.

Το σχέδιο για το νέο Λύκειο Πανελλαδικές επί... τέσσερα

 
Τέσσερις φορές από πανελλαδικές εξετάσεις θα περνούν οι μαθητές του Λυκείου στη μαραθώνια προσπάθειά τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με τη νέα διάρθρωση του Γενικού και του Τεχνικού Λυκείου, καθώς και το νέο σύστημα πρόσβασης σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή».

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΪΔΑ Γ.Μιχελάκης:"Αυξήστε τα ανταποδοτικά τέλη" - Εμείς θα "σώσουμε" τους δήμους

Πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις" η κυβέρνηση έσπευσε να μας επιβεβαιώσει για το δημοσίευμά μας περί αστρονομικής αυξήσεως των δημοτικών τελών. Αύξηση των ανταποδοτικών τελών στους δήμους προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση που εξέδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης για την κατάρτιση των προϋπολογισμών των Δήμων το 2014.

Γενετικοί Αδάμ και Εύα: Έζησαν πριν από περίπου 135.000 χρόνια στην Αφρική - Πιθανό να μην γνωρίστηκαν ποτέ

Σχεδόν όλοι οι άνδρες και όλες οι γυναίκες της εποχής μας έλκουν την καταγωγή τους από έναν "Αδάμ" και αντίστοιχα από μια "Εύα", που ζούσαν πριν από περίπου 135.000 χρόνια, σύμφωνα με μια νέα γενετική ανάλυση Αμερικανών επιστημόνων.

Κομίτσα

Πες μου τον χαρακτήρα σου για να σου πω τι θα...πάθεις!


Είσαι ανταγωνιστικός χαρακτήρας, απαισιόδοξος, καταπιεσμένος ή με εμμονή στο παρελθόν; Δες από τι μπορεί να αρρωστήσεις

Vaya Con Dios PUERTO RICO WITH LYRICS.



Ηλεκτρονικά θα γίνεται πια η κατάθεση προτάσεων από τους δικηγόρους στα πολιτικά δικαστήρια

Μετά τις τηλεδίκες και τις τηλεσυνεδριάσεις, το υπουργείο Δικαιοσύνης προχωρά ένα βήμα παραπέρα τον εκσυγχρονισμό των πολιτικών δικαστηρίων της χώρας, με την καθιέρωση της ηλεκτρονικής κατάθεσης προτάσεων και αποδεικτικών μέσων από τους δικηγόρους.

Ραχήλ Μακρή: Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο. Είναι όλοι τους βρώμικοι

Το αποφάσισε η Ραχήλ Μακρή. Δεν θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί βουλευτής. «Δεν πρόκειται να θέσω ξανά υποψηφιότητα. Αρνούμαι να επιβιώσω σε αυτόν τον βρώμικο πολιτικό κόσμο. Είναι όλοι τους βρώμικοι», φέρεται να δηλώνει.

Καταγγελία για τον ΟΑΕΔ «ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Σήμερα με τεράστια αγωνία περίμενα να πληρωθώ το τελευταίο επίδομα ανεργίας για να πάω να πάρω ψωμί και γάλα για την οικογένεια.

Το «πόιντ σύστεμ» για τη διαθεσιμότητα

Άνοιξε ο δρόμος για το δεύτερο «κύμα» εξόδου από το Δημόσιο, κατά το οποίο αναμένεται να τεθούν σε διαθεσιμότητα 8.290 υπάλληλοι. Η αρχή για να ολοκληρωθεί η ένταξη των υπαλλήλων στο πρόγραμμα έως τα μέσα Σεπτεμβρίου έγινε με την δημοσιοποίηση της απόφασης για την μοριοδότηση των υπαλλήλων από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα λιοντάρια της ...Βουλής και η αρένα με τους ανέργους



Ξαφνικά γεμίσαμε στη Βουλή από …λιοντάρια που προτάσσουν τα …στήθη τους σε ρυθμίσεις που προωθεί ή προτίθεται να προωθήσει η κυβέρνηση.

ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ Ε9 ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Απογραφή ακινήτων από την Εφορία

έχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά νέα δήλωση Ε9, ανεξάρτητα αν το 2012 επήλθε κάποια αλλαγή στα περιουσιακά στοιχεία. Καλούνται να συμπληρώσουν οκτώ κωδικούς, ώστε η Εφορία να έχει την κατά το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για να φορολογήσει αναλόγως.