Σελίδες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ


«Δραματικό παράδειγμα εφαρμογής του δόγματος του σοκ, όπως το περιγράφει στο ομώνυμο βιβλίο της, χαρακτήρισε την Ελλάδα η καναδή δημοσιογράφος και συγγραφέας Ναόμι Κλάιν». Ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω. Οι συνέπειες της εφαρμογής του δόγματος ήταν όντως δραματικές, όμως το παράδειγμα εφαρμογής ήταν και παραμένει το πλέον κωμικό παγκοσμίως.

Σοφά λόγια μεγάλων και ταλαιπωρημένων αντρών για τις γυναίκες


Όταν κάποιος σου κλέψει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει... Sacha Guitry

Στον αέρα οι συντάξεις του ΟΑΕΕ


Στον αέρα οι συντάξεις του ΟΑΕΕ

New York Times: Το κοινωνικό συμβόλαιο της Ευρώπης κατακερματίστηκε

Αυτό που ξεκίνησε ως οικονομική και νομισματική κρίση της Ευρωπαϊκής Ενωσης εξελίσσεται πλέον σε απειλή για την φιλελεύθερη δημοκρατία.

Υπ. Οικονομικών: Σε 30 ζώνες η χώρα για τον ενιαίο φόρο ακινήτων


Σε 30 ζώνες θα χωρίσει το υπουργείο Οικονομικών τη χώρα, προκειμένου να επιβάλει από το 2014 τον ενιαίο φόρο ακινήτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα της Κυριακής.

H αντιδικία των Δολοφόνων!


Όσον αφορά τη μετάνοια του ΔΝΤ, δεν έχουμε καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, πρόκειται για ένα ακόμη βρώμικο παιχνίδι του – μετά τη χρησιμοποίηση της Ελλάδας ως Δούρειου Ίππου, με στόχο την εισβολή των Η.Π.Α. στην Ευρωζώνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οι κανόνες των αντρών!


Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών. Τώρα εδώ οι κανόνες των αντρών...
Σημειώστε ότι είναι όλοι νούμερο «1» για κάθε περίπτωση!

Το έφαγα!!!


Χαράτσι 45% στους Έλληνες μετανάστες


Tα μισά λεφτά από όσα έφερναν στην πατρίδα τα περασμένα χρόνια παρόλο που φορολογήθηκαν ήδη στη χώρα όπου δούλευαν αρπάζει το ελληνικό κράτος από τους Έλληνες μετανάστες.

Αι γιάννης Σιθωνία Χαλκιδικη

Αίρεται ο αφορισμός της Βόνιτσας!

 
Τον αφορισμό των κατοίκων της Βόνιτσας, ο οποίος ήταν σε ισχύ από το 1530 λόγω κλοπής χελιών, θα άρει την Κυριακή (09/06) ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς!

''Όμηροι'' οι ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

 
Παγιδευμένοι στα Ταμεία τους παραμένουν 100.000 ασφαλισμένοι του ΙΚΑ και 200.000 αυτοαπασχολούμενοι του ΟΑΕΕ, που θεμελίωναν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με βάση τους νόμους Λοβέρδου-Κουτρουμάνη. 

Στο «σφυρί» η πρώτη κατοικία

Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν τίθεται θέμα άρσης της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, αντικειμενικής αξίας ως 200.000 ευρώ, το υπουργείο Ανάπτυξης και τα κλιμάκια της τρόικας συζητούν επί του θέματος και αναμένεται η σύνταξη του σχεδίου, βάσει του οποίου θα γίνει η άρση από 1η Ιανουαρίου του 2014.