Σελίδες

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κοινωνική Αλληλεγγύη ή Αντιριζοσπασμός;

Η κοινωνική αλληλεγγύη με την έφοδο της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της έλλειψης πόρων για εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής έχει αναδυθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ποικιλοτρόπως.

Όλη η ρύθμιση για το «κούρεμα» των δανείων των αγροτών

Τροπολογία-ανάσα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που θα προβλέπει διευκολύνσεις για τα ενυπόθηκα δάνεια των αγροτών στην πρώην ΑΤΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού Αθανάσιου Τσαυτάρη, κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Ο χρόνος που επιλέχθηκε να κατατεθεί η ρύθμιση δεν θεωρείται τυχαίος, καθώς, εκτός από την κατάργηση των λογιστικών βιβλίων, η τακτοποίηση των «κόκκινων» δανείων της παλιάς ΑΤΕ αποτελεί ένα από τα βασικά αιτήματα των αγροτών που τα τελευταία 24ωρα απειλούν να βγουν στους δρόμους.

Τρυπες - Δεν χωρας πουθενα


πως περνάνε τα χρόνια !!!


Έκοψαν το ρέυμα σε 90χρονη κατάκοιτη στην Κρήτη

Δεν έχεις να πληρώσεις στην Ελλάδα του Μνημονίου, και είσαι κατάκοιτος, παράλυτος, ανάπηρος...σκασίλα τους μεγάλη. Πάρε σειρά για το "κρεματόριο" θα σου κόψουν το ρεύμα το ίδιο.

Δήμαρχος αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη -Αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για τροχαίο δυστύχημα σε χαροκαμένο πατέρα

Την πειθαρχική δίωξη του δημάρχου Χανίων ζητά ο Συνήγορος του Πολίτη σε πόρισμά του που απέστειλε στον υπουργό Εσωτερικών και τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, σχετικά με την άρνηση του δήμου να δώσει στοιχεία σε πατέρα που έχασε το γιο του σε τροχαίο δυστύχημα εξαιτίας λακούβας στο οδόστρωμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ Ερευνα σοκ: Οι μισές οικογένειες ζουν με τη σύνταξη των γερόντων

Σε οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει τα νοικοκυριά η κρίση, η φορολογική επιβάρυνση και η μείωση των μισθών.

ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ Πως να παίρνετε μισθό και σύνταξη μαζί!

Δικαίωμα να συνεχίσουν να λαμβάνουν το μισθό τους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης και τη σύνταξη, μειωμένη κατά 70% (λόγω απασχόλησης) έως ότου εκδοθεί η συνταξιοδοτική απόφαση έχουν όλοι οι υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν στο Δημόσιο, σε Ν.Π.Δ.Δ, στους ΟΤΑ καθώς και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι που διατήρησαν το ασφαλιστικό καθεστώς ΙΚΑ!

Η ΕΦΟΡΙΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Πρόστιμα - κατασχέσεις για χρέη άλλων Αδυνατούν οι εφορίες να διορθώσουν το λάθος. Χρέη ταμία του Δημοσίου καλούνται τώρα να εκτελέσουν οι φορολογούμενοι

Με πρόστιμα, προσαυξήσεις, ακόμα και κατασχέσεις βρίσκονται αντιμέτωποι χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, για χρέη όμως που δεν είναι δικά τους, εξαιτίας του μπάχαλου που επικρατεί με τα 1,6 εκατ. απλήρωτα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ.