Σελίδες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Να τι απάντησαν τα πειραματόζωα


Tο επινίκειο χαμόγελο μιας ακιζόμενης Άγκελα Μέρκελ πλαισίωσαν  τα γερμανικά Μ.Μ.Ε. με τη διαπίστωση ότι «οι πολίτες δεν θέλουν πειράματα». Εξ ου και την επανεξέλεξαν, εννοούν…

ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ¨Η ΚΛΑΨΤΕ....


Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN SWITCHERLAND) για τις 6 το πρωί ...

Αποζημιώνεται μόνο 1 στα 10 θύματα ψηφιακής απάτης

Το 41% περίπου των χρηστών που έχασαν τα χρήματά τους ως αποτέλεσμα οικονομικής ψηφιακής απάτης δεν κατάφεραν να πάρουν πίσω ούτε ένα σεντ, αποκαλύπτει παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την B2B International και την εταιρεία ανάπτυξης αντι-ιικού λογισμικού Kaspersky Lab.

ΚΛΕΙΣΟΧΩΡΙ ΠΕΛΛΑΣ Είχαν χασίς και νομίσματα

Φυτεία ινδικής κάνναβης καλλιεργούσαν στο Κλεισοχώρι Πέλλας, δυο άνδρες ηλικίας 55 και 40 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν, τόσο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, όσο και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων, αφού ο πρώτος είχε στο σπίτι του αρχαία νομίσματα.

Η συγκλονιστική κραυγή ενός αυτόχειρα

Ρίγη προκαλεί το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω ένας 58χρονος, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή έδωσε τέλος στη ζωή του στη Λέσβο.

Simon & Garfunkel - The Boxer (with lyrics)


12 σκληρές οδηγίες για να αλλάξεις τον εαυτό σου

Στην πραγματικότητα είναι δώδεκα τρόποι για να κατανοήσεις την ζωή που ζεις και την συμπεριφορά σου και με αποφασιστικό τρόπο να προχωρήσεις μπροστά. Στον δικό σου καλύτερο τρόπο ζωής.

ΕΦΟΡΙΕΣ-ΤΙΜΩΡΟΙ Την… έχουν βάψει όσοι δεν προσκομίζουν δικαιολογητικά

Εξοντωτική θα είναι η αντίδραση της Εφορίας απέναντι σε όσους έχουν κληθεί να προσκομίσουν δικαιολογητικά στις αρμόδιες ΔΟΥ αλλά δεν το έχουν πράξει σήμερα.

ΣΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΕ Α.ΣΑΜΑΡΑ & Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟ Πάπας Φραγκίσκος: "Εκεί όπου δεν υπάρχει δουλειά δεν υπάρχει και αξιοπρέπεια"!

Δεν μιλούσε προς την κυβέρνηση των Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλου (αν και στη ΝΔ οι περισσότερι θεωρούν ότι πρόκιεται για κυβέρνηση Ε.Βενιζέλου με "βτρίνα" τον Α,Σαμαρά) ο Πάπας Φραγκίσκος, αλλά αυτά που είπε αφορούσαν αυτούς 100%:

ΓΚΡΕΓΚ ΠΑΛΑΣΤ (Αμερικανός δημοσιογράφος-ερευνητής και συγγραφέας) «Τα χειρότερα έρχονται»

«Αυτό είναι το αντίδοτο στη φασιστική βία: δώστε και πάλι ζωή στην οικονομία. Και στείλτε το Δούρειο Ιππο της λιτότητας πίσω στους Γερμανούς». «Περιμένετε τα χειρότερα. Θα έρθουν. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά εκπλήσσομαι που η βία μέχρι τώρα είναι τόσο περιορισμένη. Οταν οι άνθρωποι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αντιμετωπίζοντας την ανεργία που φθάνει στο 28%, συχνά τείνουν να κατηγορούν άλλα θύματα, αντί να κυνηγήσουν τους βασανιστές τους.

Βαριά η νέα φορολογία στα μικρομεσαία ακίνητα – «στα μαλακά» τα ρετιρέ και τα «φιλέτα» Ληστεύουν την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία με τους νέους φόρους

«Χαράτσι» έως 40% το χρόνο στα ευτελούς αξίας οικόπεδα!"Ταμπλάς" 400-4.000 ευρώ το στρέμμα για «άκτιστα» οικόπεδα