Σελίδες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΚΟΙΤΑ ΑΛΛΟΥ.


Τόσες ταινίες έχουμε δει απο Χόλυγουντ, και είμαστε και φύση συνωμοσιολόγοι εδώ σ΄αυτή τη ταλαίπωρη πατρίδα είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να τσιμπάμε σαν ψάρια τόσο εύκολα?  Εντάξει έχει γίνει τέχνη πλέον η τεχνική του αποπροσανατολισμού της μάζας, της απόσπασης της προσοχής, αλλά τόσο προβλέψιμοι είμαστε?

Προδομένοι αυτόχειρες

«Είμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί» έγραφε το πανό που είχαν απλώσει οι εκπαιδευτικοί μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την περασμένη Παρασκευή. Δίπλα τους μια καθηγήτρια Καλλιτεχνικών είχε ζωγραφίσει με ξυλομπογιά σ’ ένα κομμάτι χαρτί την «Κραυγή», τον διάσημο πίνακα του Νορβηγού ζωγράφου Έντβαρτ Μουνκ. Πολλοί εκτιμητές του συγκεκριμένου έργου τέχνης υποστηρίζουν πως συμβολίζει το ανθρώπινο είδος κάτω από τη συντριβή του τρόμου.

Μακεδόνας για μία ημέρα

Θα’θελα να’μουν Μακεδόνας αυτές τις περίεργες ημέρες των διαβουλεύσεων και των αμφισβητήσεων. Θα’θελα να είχα την ατυχία να μου ακυρώνουν την ταυτότητα και να υπερασπίζομαι έναν Αλέξανδρο σαν να έδινε ακόμη μία μάχη, όχι στον Γρανικό, αλλά στον Αξιό ποταμό. Να’μουν για μία ημέρα «καρντάσι» και όχι απλός φίλος και ένας Μητροπάνος να τραγούδαγε για μένα. Να καυχιέμαι ότι μόνο για τον Βορρά έπαιξε ο Χατζηπαναγής και ο Κούδας, ενώ ο Γκάλης έβαλε ένα τρίποντο για την πάρτη μου, που τον αποθέωνα από την κερκίδα.

Κάθειρξη 5 ετών επειδή έπαιρνε τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της!

Ποινή κάθειρξης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε γυναίκα, η οποία επί 11 χρόνια εισέπραττε παράνομα τη σύνταξη του νεκρού πατέρα της από το ΙΚΑ.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων «ρύθμισε» χρέος συνταξιούχου του Δημοσίου

Με μια ακόμη απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, ρυθμίστηκε το χρέος σε τράπεζα ενός συνταξιούχου του Δημοσίου και εξαιρέθηκε απο εκποίηση η κατοικία του.

ΜΑΤ ...εμείς τι θα πάρουμε;

Δεν ήξερε τι ψήφιζε!

ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΙΩΤΙΚΑ_ Παντελής Θαλασσινός


Λιγότερες διαταγές πληρωμής από τα δικαστήρια της Καλαμάτας

Λιγότερες διαταγές πληρωμής φέτος, λόγω του "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος"

Mοίρασαν... μπανάνες στους επισήμους

Πρωτότυπη διαμαρτυρία των κατοίκων Άρβης και ειρηνική κινητοποίηση

Έκανε τον γύρο του κόσμου με τα πόδια

Τον γύρο του κόσμου πεζός έκανε ένας Αυστραλός, συγκεντρώνοντας χιλιάδες δολάρια για φιλανθρωπινή οργάνωση.

Οικογενειάρχης vs εργένης

Δείτε αναλυτικά τα 10+1 πλεονεκτήματα του οικογενειάρχη και του εργένη και τα συμπεράσματα... δικά σας.

Dire Straits - Walk Of Life + lyrics


«Θησαυρό» εκατομμυρίων βρίσκει το ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς – Στο στόχαστρο γιατροί, δικηγόροι, ακόμη και ιεράρχες


Το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» παίζει τους τελευταίους μήνες το ΣΔΟΕ, αφού το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Το Σώμα έχει βάλει στο στόχαστρο γιατρούς- που είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας- δικηγόρους, συμβολαιογράφους αλλά ακόμη και ιεράρχες και το «κυνήγι» αποδίδει ως τώρα.

Αλλάζει ο φόρος ακινήτων του 2014- Ποιους επιβαρύνει, ποιοι οφελούνται

Αλλάζει ο σχεδιασμός για τον φόρο ακινήτων του 2014, μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και της Τρόικα, με τους φορολογούμενους μεσαίας κλίμακας να καλούνται να βάλουν «βαθιά» το χέρι στην τσέπη.

Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών

Προσπάθεια του ΕΟΠΥΥ να μην εξοφλήσει τα χρέη του προς τους παρόχους υπηρεσιών υγείας , μέσω του μηχανισμού αυτόματων επιστροφών δαπανών νοσηλείας (Claw back)καταγγέλλουν οι ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Κλινικών και διαγνωστικών κέντρων.

Μια άσκηση που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου!

Μια συνταγή για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας!
Τι μπορείτε να κάνετε για τη χαμηλή αυτοεκτίμηση; Κατ’ αρχήν, είναι εύκολο. Ο πυρήνας της γνωσιακής θεραπείας είναι να βρείτε τις συστηματικές διαταραχές των διαδικασιών σκέψης και να αλλάξετε τη δομή των αρνητικών σκέψεων σε εποικοδομητικές σκέψεις.
Από τον Επίκουρο Καθηγητή Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κύριο Πέτρο Σκαπινάκη.

Πρόστιμα 10.550 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία Ξεκίνησαν την Κυριακή σαρωτικοί έλεγχοι

Περισσότεροι από 1.000 ελεγκτές του υπουργείου Εργασίας και της Οικονομικής Αστυνομίας, ξεκινούν από την Κυριακή σαρωτικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό ανασφάλιστων εργαζόμενων. Τα τσουχτερά πρόστιμα -10.550 ευρώ «στο κεφάλι»- θα επιβάλλονται επί τόπου χωρίς να δίνεται στους εργοδότες η δυνατότητα της προηγούμενης ακρόασης.