Σελίδες

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Τα μωρά της "Ρόζμαρι Μέρκελ" μας θεωρούν ... Μάο-Μάο!!!

Αντώνης Σαμαράς....
Το πρώτο μέτρο που παίρνουμε ως κράτος για τους αστέγους είναι η κοινωνική κατοικία. Όσα κτίσματα ανήκουν στη δικαιοδοσία του δημοσίου θα χρησιμοποιηθούν για να στεγάσει αστέγους και για να προσφέρει βασικές υπηρεσίες για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ - ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΦΕΡΤΕ ΒΟΤΑΝΑ.wmv


Τι να κάνετε αν δεν πήρατε δώρο Πάσχα

Μέχρι την Μ. Τετάρτη, υποχρεούται ο εργοδότης να καταβάλλει στον εργαζόμενο το Δώρο Πάσχα. Ως γνωστόν προϋπόθεση καταβολής του Δώρου είναι η ύπαρξη απασχόλησης (εργασιακής σχέσεως) του μισθωτού από την αρχή του έτους.

Christophe - Aline (Greek Translation)


Ουρα στα σύνορα!!!


Σε 20 ημέρες θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το κοινωνικό μέρισμα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η η ειδική διαδικτυακή πύλη της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους, για το επίδομα του «κοινωνικού μερίσματος». Οι δικαιούχοι που θα έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έως το τέλος Απριλίου, θα λάβουν εφάπαξ το επίδομα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, έως τις 10 Μαΐου, δηλαδή σε περίπου 20 ημέρες από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ Ξεκινά η θαλάσσια αστική συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη

Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαϊου ξεκινούν τα πιλοτικά δρομολόγια της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας της Θεσσαλονίκης, με τρία επιβατικά πλοιάρια που θα πραγματοποιούν δρομολόγια ανά μία ώρα μεταξύ του λιμανιού της πόλης και των ανατολικών ακτών του Θερμαϊκού Κόλπου (Νέοι Επιβάτες-Περαία).

Λήξη μαθημάτων 21 Μαΐου To πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων Θα αρχίσουν στις 28 Μαΐου

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων και όπως επισημαίνεται, τα μαθήματα του σχολικού έτους 2013-2014 θα λήξουν στις 21 Μαΐου.