Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Επικοινωνούμε στ'αλήθεια; Τότε γιατί δεν καταλαβαινόμαστε; (η ανθρώπινη γλώσσα...)




Αν είχαμε κάποιες απορίες, για παράδειγμα από τη Βίβλο, και ρωτούσαμε να μας απαντήσουν δύο Χριστιανοί που την έχουν διαβάσει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίρναμε δύο διαφορετικές απαντήσεις, ανάλογα με την ερμηνεία και την κατανόηση που θα είχε ο καθένας από την ανάγνωση αυτού του βιβλίου…

Χεστήκαμε πάνω μας



Ρίγος αγωνίας διαπέρασε τους Έλληνες πολίτες όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει.

ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΣ

Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ



Η φίλη στη δουλειά με συμβούλευε φοβισμένη.

"Στο λέω για το καλό σου, μη κάνεις του κεφαλιού σου, θα χάσεις τη δουλειά σου.

Ισόβια σε επιχειρηματία για παράνομη επιστροφή ΦΠΑ

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε δικαστήριο της Θεσσαλονίκης σε επιχειρηματία, ο οποίος εισέπραξε περίπου 1.500.000 ευρώ ως επιστροφή ΦΠΑ με εικονικά παραστατικά

Παραλία Καλογριάς

Λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νικήτη στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, στη Σιθωνία

Scorpions - Wind of Change with lyrics

Μόνο 850.000 από τους 6.500.000 τις έχουν υποβάλει - Χάος με τις δηλώσεις!



Μόνο 850.000 πολίτες από τους 6.500.000 φορολογουμένους - φυσικά πρόσωπα υπέβαλαν φορολογική δήλωση μέσα στο Ιούνιο.

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!


Μήπως...
Νομίζετε ότι δεν θα σας αγγίξει η "κρίση" τους ακόμα; Δεν μπορεί, ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Θα έχετε καταλάβει τι προετοιμάζουν...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 2008 Οι ιαπωνικές τράπεζες τη γλίτωσαν λόγω... γλώσσας!

Οι ιαπωνικές τράπεζες βγήκαν σχετικά αλώβητες από την κρίση του 2008, απλούστατα επειδή οι επικεφαλής τους... δεν μιλούσαν αγγλικά. Την εξήγηση αυτή έδωσε σήμερα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος ο νυν υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιαπωνίας Τάρο Άσο.

Η «ψηφιακή άνοια», νέα μάστιγα που υπνωτίζει χιλιάδες νέους

Η «ψηφιακή άνοια» εξελίσσεται σε νέα μάστιγα για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που βασίζονται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία, αφήνοντας έτσι τον εγκέφαλό τους να «ατροφήσει».

ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ Αντιμέτωπος με επισιτιστική κρίση ο πλανήτης

Ένας συνδυασμός υπερκατανάλωσης, ανόδου της παγκόσμιας θερμοκρασίας και φυσικών καταστροφών λόγω της κλιματικής αλλαγής προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων με αποτέλεσμα αυτή να μην αυξάνεται με τον αντίστοιχο ρυθμό που αυξάνεται ο παγκόσμιος πληθυσμός. Επιστήμονες εκφράζουν ανησυχίες για μια νέα μεγάλη επισιτιστική κρίση.

ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ! Πώς τιμωρούν οι εφορίες τους συνεπείς οφειλέτες!

Να δώσει νέα παράταση ή και να αναθεωρήσει εκ βάθρων ολόκληρο το σύστημα των ρυθμίσεων για παλαιά χρέη (προ του 2013) είναι υποχρεωμένη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, λόγω του «εκρηκτικού» προβλήματος που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες νομοθετικές αλλαγές, σε συνδυασμό με την απεργία των εφοριακών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Βοήθεια στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Βοήθεια για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές εξετάσεις το μηχανογραφικό δελτίο για την επιλογή των Σχολών και των Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσφέρει το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.)