Σελίδες

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Το όγδοο αμάρτημα...

 
Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα είναι γνωστά. Μας βοήθησε λίγο κι ο Φίντσερ στο Seven να τα εμπαιδώσουμε, λες και δεν τα γνωρίζουμε από τη μέρα που καταλαβαίνουμε τι παίζει σ΄αυτό το κόσμο. Αλαζονεία, οκνηρία, λαιμαργία, λαγνεία, απληστια, οργή, ζηλοφθονία. Νομίζω όμως πως είναι καιρός να μπει στη λίστα κι ένα άλλο διαχρονικό αμάρτημα, που κατά τη ταπεινή μου γνώμη είναι η μάνα όλων των υπόλοιπων.

Η απάθεια..

Οι κομμουνιστες φταινε!!!

H μόνη ανάπτυξη είναι αυτή της… ανεργίας

Μόνο οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός μπορεί να δημιουργεί πραγματικές θέσεις απασχόλησης

Η καταστολή των συνθημάτων



Διαβάστε την παρακάτω είδηση. και θα καταλάβετε πολλά αν δείτε πίσω απο τις γραμμές

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ





ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΣΤΗΡΙΟ‏



Αν οι δημο(σ)κόποι έχουν δίκιο, υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι συνελλήνων που θεωρούν μονόδρομο την εφαρμογή των πολιτικών που απορρέουν από το Μνημόνιο.

Είναι γεγονός: Ήρθε το «Τεστ θανάτου»

 
Ένα «τεστ θανάτου» φαίνεται ότι έχουν σχεδιάσει οι επιστήμονες. Ένα τεστ με το οποίο μπορείτε να μάθετε πόσα χρόνια ζωής έχετε ακόμα μπροστά σας.

Τα έξι παράβολα που σώζουν τα αυθαίρετα -Τι θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων [λίστα]


Ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα προβλέπει έξι παράβολα υπέρ του Δημοσίου και το κόστος τους κυμαίνεται από 500 έως 1.000 ευρώ, ενώ για τους επαγγελματικούς χώρους μπορεί να φθάσει και τα 10.000 ευρώ. Οπως αναφέρουν και ΤΑ ΝΕΑ τα ποσά αυτά θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να «σώσουν» τις περιουσίες τους.

Θάνατος για ένα εισιτήριο. Η νομική άποψη

Γράφει ο Σταύρος Τασιόπουλος
H μη πληρωμή εισιτηρίου στα ΜΜΜ σύμφωνα με το άρθρο 391 του Ποινικού Κώδικα λογίζεται ως πταίσμα, τούτο όμως δεν δίνει καμιά δυνατότητα σύλληψής ενός τέτοιου ”δράστη” από κάποιον πολίτη, εν προκειμένω τον ελεγκτή εισιτηρίων όπως προκύπτει από τα άρθρα 275 και 409 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας μιας και αυτό είναι επιτρεπτό σε κακουργήματα και πλημμελήματα. Το μόνον που δύναται να πράξει ο ελεγκτής είναι η εγγραφή προστίμου για την παράβαση αφού πληροφορηθεί τα στοιχεία του ”δράστη”.

Patty Pravo - La bambola (Vecchia Versione HD)



Ο καλύτερος φίλος...


Ποια είναι τα οφέλη του νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ

Σε μια εποχή που οι ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας γίνονται ολοένα και περισσότερες για την οικογένεια, αλλά και τους καταναλωτές η πιο αποτελεσματική και οικονομική διαχείρισή της γίνεται πιο επιτακτική σε καθημερινή βάση.

ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FORTUNE: "Ποιο πρωτογενές πλεόνασμα; Οφθαλμαπάτη που φέρνει πιο κοντά την χρεοκοπία!"



“Εάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι”, γράφει το περιοδικό Fortune για το πρωτογενές πλεόνασμα των 2,6 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε η Ελλάδα για το πρώτο 7μηνο του έτους καθώς και την προοπτική της Αθήνας να κλείσει τη χρονιά με πλεόνασμα, για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον μία δεκαετία.

Πεφτει συνεχως η καταναλωση ηλεκτρισμου

Nέα βουτιά έκανε η κατανάλωση ηλεκτρισμού τον Ιούλιο, εξ αιτίας της ύφεσης αλλά και των σχετικά ήπιων καιρικών συνθηκών, που απέτρεψε τη μαζική λειτουργία κλιματιστικών, με αποτέλεσμα η ζήτηση από τους πελάτες...

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε Ο δεκάλογος της υγείας του διαβητικού στις διακοπές

Για να περάσετε ένα ανέμελο και ευχάριστο καλοκαίρι