Σελίδες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ.

Ένας λαός που έχει μάθει να ζει ζεστά ηλιόλουστα καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες εκπαιδεύεται να φοβάται το καιρό. Ένας λαός που έχει μάθει να απολαμβάνει το φαγητό του με παρέα, κρασί , ερωτοτροπώντας και αμπελοφιλοσοφώντας εκπαιδεύεται στο πλαστικό φαστφουντάδικο και το αγχωμένο γ@μήσι.Ένας λαός που έχει μάθει να βγάζει τα παπούτσια του κάτω από το τραπέζι και να ξεκουράζει τα πόδια του στο ζεστό χώμα, εκπαιδεύεται να στριμώχνει τους κάλους του μέσα σε γερμανικές μπότες.

Δήλωση "βόμβα" Γιούνκερ για Κομισιόν-Ελλάδα



Όλες οι εκτιμήσεις της Κομισιόν για την οικονομία της Ελλάδας αποδείχθηκαν λανθασμένες

ΠΕΘΑΝΕ 58ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΚΕΠΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ!

retired-man


Η οικονομική απόγνωση και η ψυχική ταλαιπωρία οδήγησε σ'ένα πρόωρο τέλος ένα 58χρονο καρκινοπαθή, πατέρα τριών παιδιών από τη Σάμο, που εγκλωβισμένος για 3η φορά στα γραφειοκρατικά γρανάζια και στην ανυπαρξία του Κράτους Πρόνοιας, περίμενε καρτερικά την καταβολή της αναπηρικής σύνταξης που δικαιούται...

Πάπυρος 1.200 ετών εξιστορεί τη Σταύρωση του Ιησού με πολύ διαφορετικό τρόπο [εικόνα]



Τουρκία: Ο τοίχος έχει τη δική του ιστορία Συνθήματα γραμμένα στους τοίχους πόλεων της Τουρκίας.


Οι καταιγιστικές εξελίξεις στην Τουρκία καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης. Διαβάζουμε αναλύσεις και περιγραφές (τις πιο έγκυρες συνήθως από τους συμμετέχοντες στην εξέγερση), πολλές πλευρές όμως ξεγλιστρούν όχι μόνο από το οπτικό αλλά κι από το γλωσσικό μας πεδίο.

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...

ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ!...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ Και δανειολήπτες που καθυστερούν δόσεις στο ν/σ για τα δάνεια


Στο νομοσχέδιο για την ευνοϊκή μεταχείριση των δανειοληπτών με ενήμερα δάνεια, θα μπορέσουν να υπαχθούν και δανειολήπτες που ακόμα και αν έχουν καθυστερήσει την καταβολή των δόσεων τους, δεν έχει γίνει καταγγελία της δανειακής τους σύμβασης.

ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ Μέσω ίντερνετ οι βεβαιώσεις συντάξεων ΕΤΕΑ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ

Μέσω Διαδικτύου θα μπορούν από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους, για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012, οι συνταξιούχοι του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), των πρώην Ταμείων ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ.

Χαράτσι και για τους «τακτοποιημένους» ημιυπαίθριους -Τι θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες


Ούτε οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έσπευσαν να τακτοποιήσουν τους ημιυπαίθριους χώρους που έχουν θα μπορέσουν να γλιτώσουν τους φόρους και τα χαράτσια από τη νέα χρονιά.

Μείωση 20% στο εφάπαξ – Αλλαγές κάθε χρόνο ανάλογα με τις συνταξιοδοτήσεις

 Με ασανσέρ θα μοιάζει το εφάπαξ από δω και πέρα. Δεν θα υπάρχει σταθερό ποσό ανά ταμείο. Το ποσό που θα παίρνουν όσοι βγαίνουν σε σύνταξη θα καθορίζεται ανάλογα με τα αποθεματικά των Ταμείων, αλλά και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που βγαίνουν σε σύνταξη.

Ξάνθη: Στο αυτόφωρο 50χρονη για σεξουαλική παρενόχληση 35χρονου!

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η 50χρονη από την Ξάνθη που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο πρώην συνάδελφό της.

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη λέσχη Bilderberg

Οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη μυστικοπαθή λέσχη Bilderberg ξεπερνούν σε φαντασία ίσως ακόμα και τα όσα έχουν γραφτεί για το Φόρουμ του Νταβός.

Πότε ισχύουν οι 200.000 ευρώ και ποιο είναι το όριο για πρώτη κατοικία, καταστήματα, εξοχικά Ποια ακίνητα προστατεύονται σήμερα από τους πλειστηριασμούς και ποια όχι

 




 Ποιοι προστατεύονται σήμερα από τους πλειστηριασμούς, με βάση το νόμο που τους "παγώνει" μέχρι το τέλος του 2013;

Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο ενός κωφάλαλου για χρέος 2.000 ευρώ


 Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου, πατέρα τριών παιδιών επίσης κωφάλαλων- την ώρα που εργαζόταν στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Επιστημονική επέμβαση στις αναμνήσεις μας

 

Μελέτες που διεξήχθησαν από ερευνητική ομάδα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αϊόβα δείχνουν ότι είναι πιθανό να αλλάξουμε την υπάρχουσα ανάμνηση ενός ατόμου με το να εισάγουμε νέες ή διαφορετικές πληροφορίες. Το «κλειδί» είναι ο κατάλληλος συγχρονισμός κατά την ανάκληση αυτής της ανάμνησης.

ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Θυσία η Ελλάδα για να σωθεί η Ευρωζώνη


Βόμβα μεγατόνων ρίχνει το ΔΝΤ στα μνημονιακά θεμέλια των τελευταίων ετών. Το Ταμείο ετοιμάζεται να παραδεχθεί πως διέπραξε σοβαρά λάθη τα τελευταία τρία χρόνια στη διαχείριση της διάσωσης της Ελλάδας, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της «Wall Street Journal».

Τι προβλέπει το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος Στην κρίση της ΕΛ.ΑΣ ο περιορισμός των διαδηλώσεων


Στιγμιότυπο από τη διαδήλωση κατά του πολυνομοσχεδίου του υπ.Οικονομικών την ημέρα της ψήφισής του, 28/4/2013 LOUISA GOULIAMAKI / AFP
Την απαγόρευση της κατάληψης ολόκληρου του οδοστρώματος σε διαδηλώσεις που γίνονται σε πόλεις με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων όταν αυτές δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή ή δεν διοργανώνονται από κοινοβουλευτικά κόμματα, τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις ή δεν έχουν επετειακό χαρακτήρα, αποφάσισε η κυβέρνηση.