Σελίδες

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Προφητεία. του Γιάννη Λαζάρου

Όταν σε ρωτάει κάποιος «τι δεν καταλαβαίνει ο λαός;» η απάντηση μπορεί πια να είναι μόνο μία: Ο λαός δεν θέλει να καταλάβει. Ο λαός βλέπει, συνειδητοποιεί, ξέρει αλλά επιμένει να μην θέλει να καταλάβει. 

Γαλα!!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ = ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΗ


Δικαστήριο ρυθμίζει χρέη οπερατέρ που έγινε κρεοπώλης για να ζήσει

Η ατυχία και η κρίση χτύπησε διπλά το συγκεκριμένο νοικοκυριό το οποίο βρέθηκε χωρίς εισόδημα καθώς και οι δύο σύζυγοι απολύθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζονταν. Τουλάχιστον το ζευγάρι κατάφερε να διευθετήσει τα χρέη του μέσω του νόμου Κατσέλη καθώς δικαστική απόφαση τους προστατεύει για το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως διαβάζουμε στο fpress.

Έφεση στον Άρειο Πάγο για την αθώωση των «42» με τις μετοχές- φούσκες του Χρηματιστηρίου



Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης άσκησε αναίρεση κατά της ομόφωνης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με την οποία αθωώθηκαν οι 42 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση με τις μετοχές φούσκες του Χρηματιστηρίου αξιών Αθηνών. 

λίγος δρόμος ακόμη... και θα έρθει η ανάπτυξη

Cyndi Lauper - Time After Time


Θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με την ένδειξη "μονογονεϊκή οικογένεια" Και οι διαζευμένοι πατέρες που έχουν την επιμέλεια παιδιών δικαιούνται το επίδομα

Τη δυνατότητα είσπραξης επιδόματος στήριξης τέκνων έχει κάθε διαζευγμένος φορολογούμενος που έχει αποκτήσει με δικαστική απόφαση την επιμέλεια των παιδιών του. Δικαιούται να λάβει επίδομα, δηλώνοντας στην αίτηση Α21, που θα υποβάλει ηλεκτρονικά, «μονογονεϊκή οικογένεια».

Ο τρόμος των πλειστηριασμών -Γέμισε την Ελλάδα υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Μόνο στην Αθήνα το 2013 ξεπέρασαν τα 9.600

Κάθε ρεκόρ έσπασε το 2013 ο ρυθμός κατάθεσης αιτήσεων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών για υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη, φθάνοντας στην Αθήνα τις 9.600. Χρόνο με το χρόνο, ο αριθμός των αιτήσεων πήρε την ανιούσα, αφού όταν ψηφίστηκε ο νόμος το 2010 οι αιτήσεις που μπήκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, δεν ξεπέρασαν τις 2.000, ενώ τρία χρόνια μετά και με την κρίση στο ζενίθ, άγγιξαν τις 10.000.

Μέσω Τaxisnet όλα τα «ραβασάκια» της εφορίας -Τι πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Η υποχρεωτική δήλωση e-mail από τους φορολογούμενους για την επικοινωνία με την εφορία είχε  άδοξο τέλος και πλέον στο ΥΠΟΙΚ φαίνεται να καταλήγουν στη θέσπιση ηλεκτρονικής μερίδας για κάθε φορολογούμενο στο Taxisnet, όπου θα «φορτώνονται» όλα τα «ραβασάκια» της εφορίας και κάθε είδους ειδοποιητήριο.