Σελίδες

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΜΜΑ (ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ)


Η μεγαλύτερη επιτυχία του ΜΜΑ (Μηχανισμός Μαζικής Αποχαύνωσης), είναι να μετατρέπει κάθε αλήθεια που "ξεφεύγει" από τους μπράβους-φύλακες,  σε γραφικότητα. Μεγάλο κόλπο η λέξη γραφικότητα,  (με την έννοια που την αποδίδουμε π.χ. στους συνομοσιολόγους). Οσο πιο μεγάλη είναι η κτηνωδία που διαπράττει κάποιος,  τόσο πιο πολύ ψωμί υπάρχει για να μεταβάλλεις την αντίσταση σ΄αυτήν, σε... γραφικότητα. Το σπουδαιότερο είναι πως έτσι όπως διαμορφόνονται τα πράγματα πλέον, ο κυριότερος σύμμαχος αυτών των ανεκδιήγητων εγκληματιών είναι οι λεγόμενοι λογικά - ορθώς σκεπτόμενοι "σοβαροί" άνθρωποι.

ΤΟ ΒΑΛΣ-Ορφέας Περίδης (Στην Υγειά μας)


κακαρίζουν όλη την χρονιά άλλα όταν έρθει η ώρα να ρίξουν την κυβέρνηση κάνουν τις κότες!!!

Παπάς καταράστηκε οδηγό του ΟΑΣΘ επειδή δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο

Ένα άκρως τραγελαφικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε λεωφορείο της γραμμής 12 του ΟΑΣΘ μεταξύ του οδηγού του οχήματος και ενός… παπά. Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα και επιβάτιδα του λεωφορείου Β.Λ. το λεωφορείο της γραμμής 12 σταμάτησε...

Έγκυος με «κόκκινα» δάνεια έσωσε το σπίτι της

Την ελπίδα χάρισε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης σε δανειολήπτρια, καθηγήτρια του Δημοσίου, η οποία κατάφερε να σώσει την περιουσία της.

Nat "King" Cole "Autumn Leaves"


Παραμένουν οι θρησκευτικές εικόνες στις δικαστικές αίθουσες, με απόφαση του ΣτΕ

Το Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με την υπ΄ αριθμ. 2980/2013 απόφασή του απέρριψε, ως απαράδεκτη, αίτηση τριών πολιτών, μεταξύ αυτών και μιας δικηγόρου (κατά δήλωση της ιδίας), με την οποία ζητούσαν να αφαιρεθούν όλες οι θρησκευτικές εικόνες και τα σύμβολα από τους τοίχους των δικαστικών αιθουσών και να ακυρωθεί η από 12 Ιανουαρίου 2010 απόφαση της επιτροπής διοίκησης και διαχείρισης των Διοικητικών Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που προβλέπει ύπαρξη εικόνων στις δικαστικές αίθουσες.

«AΠΕΧΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΑ KTEO 2,5 ΕΚΑΤ. I.X. ΚΑΙ 750.000 ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ Ταχυδρομικά πρόστιμα για ΚΤΕΟ από την Πρωτοχρονιά


Του Γιώργου K. Aνδρή
andris@pegasus.gr
Aπό την 1η Iανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η ταχυδρομική αποστολή των προστίμων στους ιδιοκτήτες I.X., φορτηγών και μοτοσικλετών που δεν έχουν περάσει από KTEO τα οχήματά τους. Eιδικότερα, τα υπουργεία Mεταφορών και Oικονομικών έχουν αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα το συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς 2,5 εκατομμύρια I.X. και φορτηγά έως 3,5 τόνους αλλά και 750.000 μοτοσικλέτες απέχουν από τον τεχνικό έλεγχο, δημιουργώντας τεράστιες απώλειες στα κρατικά έσοδα, ενώ από την άλλη πλευρά σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται και για την οδική ασφάλεια.