Σελίδες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Πρωθυπουργός!!!!

Αν είστε ένας απλός άνθρωπος μετακομίστε στην επαρχία για να σωθείτε…Να έχετε και όπλα μαζί σας !!!

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”.

Πώς να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας

Αν θέλεις να αδυνατίσεις και να διατηρήσεις το βάρος σου, δώσε στον οργανισμό σου αυτό που χρειάζεται: έναν ενεργό μεταβολισμό. Ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες και δεν θα χάσεις!
1. Δυνάμωσέ το μεταβολισμό με πρωτεΐνη

Phil Collins - Another Day In Paradise


«Μάχη» στα Τρίκαλα για ένα πιάτο δωρεάν φασολάδα [εικόνες]

Η οικονομική κρίση έχει «γονατίσει» εκτός από τα μεγάλα αστικά κέντρα και τις πόλεις της επαρχίας. Αυτό αποτυπώθηκε πολύ καθαρά την Πέμπτη, όταν στο πανηγύρι του Προδρόμου εκατοντάδες Τρικαλινοί έτρεξαν μαζικά να προμηθευθούν ένα πιάτο δωρεάν φασολάδα.

Αδυνατούν να πληρώσουν οι πολίτες-Ξεπερνούν τα 60 δισ τα χρεη προς το δημόσιο

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το οικονομικό επιτελείο φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι φορολογούμενοι σχεδόν αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημαντικές υποχρεώσεις του 2013 καθώς ξεπέρασαν τα 60 δισ. ευρώ τα χρέη προς το Δημόσιο στο τέλος Ιουλίου.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Οδηγός... επιβίωσης για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων σας

Εκκληση στους πολίτες που έχουν αυθαίρετο κτίσμα ή κάποια αυθαιρεσία σε νόμιμο κτίσμα να το δηλώσουν, σύμφωνα με τη νέα υπουργική απόφαση, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης καθώς ξεκινά από την Δευτέρα η λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος στη βάση του νόμου 4178.

Άρθρο-παρέμβαση του Μίκη για τη Συρία

Με άρθρο του, υπό τον τίτλο «Τύμπανα Πολέμου» ο Μίκης Θεοδωράκης παίρνει θέση για τις εξελίξεις στη Συρία.

Αυξάνονται οι τιμές των τροφίμων αντί να μειώνονται!

Οι τιμές των ειδών ένδυσης και υπόδησης ειδικά στα μικρού μεγέθους καταστήματα έχουν μειωθεί εντυπωσιακά στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, αλλά οι τιμές βασικών προϊόντων διατροφής στο διάστημα της τελευταίας πενταετίας αυξήθηκαν κατά περίπου 6,3%, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ΙΝΕΜΥ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Παράλληλα ο υψηλός ανταγωνισμός που επικρατεί στην αγορά των τροφίμων περιορίζει τις δυνατότητες επιβίωσης των μικρών καταστημάτων.

«Γολγοθάς» η απόκτηση αναπηρικού καροτσιού


Σε "Γολγοθά" έχει εξελιχθεί για πολλά ΑμΕΑ και τις οικογένειές τους η αλλαγή του τρόπου έκδοσης πιστοποιητικού αναπηρίας για την προμήθεια αναπηρικού αυτοκινήτου, τους τελευταίους μήνες. Ιδιαίτερα δε σε μια πόλη, όπως η Καβάλα, με την ξεχωριστή γεωγραφική μορφολογία της, το πρόβλημα φαίνεται να είναι οξυμένο.