Σελίδες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Περί sex...

Εσύ αποφασίζεις…

 
Αυτή η χώρα έχει πολλά προβλήματα. Προβλήματα που κυρίως τοποθετήθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια μέσα στην κοινωνία, προκειμένου να την διαβρώσουν, να κάμψουν τις αντιστάσεις της, να την διαφθείρουν, να την τεμαχίσουν, να την πολτοποιήσουν και να την οδηγήσουν στο σημείο μηδενικής αντίστασης την στιγμή των εφαρμογών του πολυδιάστατου προσεκτικού σχεδιασμού ολοκληρωτικής άλωσης της Ελλάδας από τα πάσης φύσεως (εγχώρια και εισαγόμενα) λαμόγια που ονειρεύονταν την δημιουργία μιάς αποικίας χρέους η οποία θα υλοποιούσε τα αόρατα κεφάλαια και ταυτόχρονα θα εξυπηρετούσε του γεωπολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών του πλανήτη.

Γλυκερία - Δε Σε Θέλω Πια

ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ



Δέν ξέρω ἄν ἔτυχε ποτέ νά διαβάσετε ἤ ν᾿ ἀκούσετε κάτι γιά τά φρικτά Καρούλια.

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ Ι.Χ ΕΛΣΤΑΤ: ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ (ΚΑΙ) ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. Του Β. Βαβυλουσάκη

 
Νέα δραματική αύξηση στον αριθμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών σε κυκλοφορία, καταγράφει έρευνα που διενεργήθηκε με βάση στοιχεία Διεύθυνσης Συγκοινωνιών. Στην έκθεση επισημαίνεται ότι λόγω της καλοκαιρινής περιόδου, εκτιμάται ότι πολλοί ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων, θα τα κινήσουν χωρίς πρώτα να μεριμνήσουν για την ασφαλιστική τους κάλυψη, με αποτέλεσμα να εκθέσουν σε ανυπολόγιστο κίνδυνο τους εαυτούς τους, αλλά και ανυποψίαστους πολίτες.

Η Ευρωζώνη και η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία!

 
Η κατάσταση στην Ιταλία κι αλλού είναι πιο περίπλοκη απ’ αυτή που έχουμε κατά νου στην Ελλάδα. Το μοντέλο όπου η πολιτική ελίτ αποφασίζει και οι ψηφοφόροι εγκρίνουν εμφανίζει προβλήματα. Το σχεδιαζόμενο ευρωπαϊκό υπερ-κράτος ίσως είναι το πρώτο θύμα.

Ευθύνη

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Μύθοι και αλήθειες για τις πρώτες βοήθειες



Τι κάνουμε όταν «γυρίσει» η γλώσσα; Όταν καούμε από τον ήλιο ή την κατσαρόλα; Όταν κάποιος δίπλα μας «πνίγεται»; Πώς σταματάω μια αιμορραγία;

Πέλλα: Νεκρός 45χρονος από ηλεκτροπληξία



45χρονος στην περιοχή Γαλατάδες του νομού Πέλλας  βρήκε τραγικό θάνατο,

Πανηγυρίζουν οι Αυστριακοί που θα πάρουν την Ικαρία ! ! !



Κάποιος μ@λ@κ@ς Αυστριακός δημοσιογράφος έγραψε αυτή την παπαριά και από το πρωί πανηγυρίζουν που η Ικαρία θα πάει Αυστρία.

Επιπτώσεις στην υγεία μας από την έλλειψη διακοπών


Κάτι η έλλειψη χρημάτων, κάτι οι νέες συνθήκες και απαιτήσεις στη ζωή μας πολλοί είναι εκείνοι που σχεδιάζουν

Χαλκιδική: Ήθελαν φακελάκι για να βγάλουν μια άδεια καταστήματος αλλά... βρέθηκαν με χειροπέδες!

Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, για παθητική δωροδοκία και ηθική αυτουργία σε εκβίαση, ένας 50χρονος και μία 46χρονη, Προϊστάμενοι Τμημάτων σε τοπικό Δήμο της Χαλκιδικής και στην οικεία Περιφερειακή Ενότητα, αντίστοιχα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 65χρονος ιδιώτης με τις κατηγορίες της παθητικής δωροδοκίας, της εκβίασης και του νόμου περί μεσαζόντων.

Ξεκίνησε το παραμυθάκι ... Αίμα η γιοκ δόση !

Επί ξυρού ακμής βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με την Τρόικα να έχει έρθει αποφασισμένη όχι μόνο χρόνο να μην παράσχει αλλά να απαιτήσει εδώ και τώρα αποτελέσματα αλλιώς η δόση (τουλάχιστον ολόκληρη) «πάει περίπατο».

alzheimer ...

A Whiter Shade Of Pale - Procol Harum

ΕΜΒΟΛΙΑ: 112 χιλ ευρω αποζημίωση σε "αυτιστικό" παιδί

Ιταλικό δικαστήριο δικαίωσε τον αγώνα χιλιάδων γονιών απ'ολο το κοσμο και δίκασε υπερ ενος ακόμα θύματος του τριπλου εμβολίου.

Ποιος πληρώνει Η συγγνώμη του τραπεζίτη Κοίτα ποιους διασώζουν



 «Οι δόσεις είναι για τη “σωτηρία” της χώρας». Αλήθεια; Ενας από τους επικεφαλής τραπεζίτες της ιρλανδικής Anglo Irish Bank που χρεοκόπησε το 2008 και “σώθηκε” με τα λεφτά του δημοσίου ζήτησε συγγνώμη σε συνέντευξη στην εφημερίδα Sunday Business Post. Είχε ηγογραφηθεί να ειρωνεύεται, να κοροϊδεύει και να χασκογελά με άλλους τραπεζίτες για το δημόσιο χρήμα που άρπαζαν για να διατηρήσουν το «πρόγραμμα διάσωσης»... με την «εγγύηση του ιρλανδικού δημοσίου».

Πόσο έχουν πέσει τα ενοίκια γραφείων και καταστημάτων και πού σταθεροποιούνται


Κατά 50% μειώθηκε μεσοσταθμικά το ύψος των ενοικίων σε γραφεία και καταστήματα, σύμφωνα με έρευνα της GLP Values. Οι ενδείξεις είναι ότι τώρα πλέον σταθεροποιούνται, υπό την προϋπόθεση, όμως, ότι δεν θα υπάρξει νέα αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα ακίνητα.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ Φρίκη! Ανεργοι 6 στους 10 νέοι Ελληνες

 

Της Κατερίνας Κοσμά

kosma@pegasus.gr

Τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών, με 59,2%, έχει μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωζώνης η Ελλάδα.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Πώς θα δηλώνονται οι τόκοι των καταθέσεων στη φορολογική δήλωση

Διορθώσεις στα ποσά των τόκων των καταθέσεων τα οποία θα βλέπουν προσυμπληρωμένα στο έντυπο Ε1 θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι φορολογούμενοι είτε γιατί διαφωνούν με τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων είτε γιατί υπάρχουν συνδικαιούχοι στους λογαριασμούς.