Σελίδες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η Ευρώπη, ο Σημίτης, ο Σαμαράς και οι λοιποί συγγενείς. Του Χριστόφορου Παπαδόπουλου

Πώς ακριβώς επιχειρείται ο ανασχηματισμός της Ευρωπαϊκή Ένωση σε νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση, με αφορμή άρθρο του πρώην πρωθυπουργού. 

«Διαβάστε» το μυαλό του σκύλου σας

Αποκωδικοποιώντας τη γλώσσα του σώματος του κατοικίδιου σας
Πέρα από τις όποιες γλωσσικές και εκφραστικές διαφορές μπορεί να έχουν οι διαφορετικοί ανθρώπινοι πολιτισμοί, υπάρχουν μερικά «σημάδια» που μπορεί να αναγνωρίσει κανείς σε άλλους ακόμη κι αν δεν τους γνωρίζει στην πραγματικότητα. 

ANAGNWSTAKHS PETROS--NTALMAS MAIRH - LIGH STORG


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Στουρνάρας, ας μην απορεί όταν θα...αιωρείται στο Σύνταγμα

Προκλητικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει ο αγαπημένος συνεργάτης του Κώστα Σημίτη στην κουζίνα του ευρω-μαγειρέματος και νυν ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας.

Παραγραφή χρηματικών ποινών για πλημμελήματα ή πταίσματα

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη σε εγκύκλιο της (10/2013) προς τους εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας αναφέρει ότι μετά τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 4198/2013 παραγράφονται και οι χρηματικές ποινές για όσους παύει η ποινική δίωξη.

Η κρίση βάζει λουκέτο στα σχολεία της Νάουσας -Χιλιάδες μαθητές μένουν εκτός λόγω υποχρηματοδότησης

Κλειστά θα μείνουν σήμερα τα σχολεία στη Νάουσα μετά από απόφαση του δημάρχου Τάσου Καραμπατζού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων της περιοχής.

Φορμαρισμα !!!

Roy Orbison - You got it (with lyrics)


Πώς να πάρετε κλειδάριθμο μέσω TaxisNet - Οδηγίες βήμα-βήμα του Απόστολου Αλωνιάτη

Δεκάδες email φτάνουν στους  φορολογούμενους αυτές τις ημέρες, ώστε να προσέλθουν στις Δ.Ο.Υ., στο τμήμα μητρώου, για να παραλάβουν τους κλειδάριθμους τους.

Σε ενοχλούν στο κινητό τηλεπωλητές; Δες πώς θα αμυνθείς

Τρεις το μεσημέρι, ημέρα Σάββατο. Τα μωρά μόλις κοιμήθηκαν. Το κινητό χτυπάει ασταμάτητα. Άγνωστος ο αριθμός. Αποφασίζεις να το απαντήσεις γιατί αν ξυπνήσουν χάθηκες. Κάτι θα συνέβη, σκέφτεσαι, δεν μπορεί. Κι όμως αυτό που συνέβη είναι ότι η κοπελίτσα πήρε εντολή να πουλήσει συνδρομή κινητής τηλεφωνίας μεσημεριάτικα. Μην της φωνάξεις. Δεν φταίει αυτή. Μην της ζητήσεις να μην σε ξαναενοχλήσει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ένας τρόπος υπάρχει. Δες τη διαδικασία, βήμα προς βήμα.