Σελίδες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Θέλω τα όργανα να παίζουν για εμένα» Λέει ο Σωτήρας, ο ήρωας Σαμαράς

Διαβάζω στον σημερινό τύπο ότι ετοιμάζεται συνέδριο επανίδρυσης της Νέας Νέας Δημοκρατίας! Το όνειρο δηλαδή του Σαμαρά να πάρει ένα έτοιμο κομματικό σχεδιασμό και να τον μετατρέψει στην διαλυμένοι πάλαι ποτέ ΠΟΛΑΝ.

Ειναι επικινδυνα εδω


Χαιρετίσματα!!!

Τυνήσιος εξαπατούσε ανέργους τάζοντάς τους δουλειά

Τέλος στις δραστηριότητες παράνομου γραφείου ευρέσεως εργασίας που ενέχεται σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης εις  βάρος ανέργων πολιτών, έβαλε η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τεκμήριο !!!

Vaya Con Dios - Nah Neh Nah - HD


Εκλογικός οδηγός για τις αυτοδιοικητικές κάλπες -Ολες οι αλλαγές

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών ο εκλογικός οδηγός για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του. Στις εγκυκλίους αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση κατά ένα έτος της θητείας των δημοτικών - περιφερειακών αρχών, η διενέργεια των τοπικών εκλογών ταυτόχρονα με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πώς θα κατανεμηθούν οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου

ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Ακίνητα: Τέλος στις δικαστικές διενέξεις δημοσίου ιδιωτών

Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης.


Τέλος επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οικονομικών στις μακροχρόνιες δικαστικές διενέξεις μεταξύ Δημοσίου και ιδιωτών για την κυριότητα μεγάλων διεκδικούμενων εκτάσεων με αναπτυξιακή προοπτική.