Σελίδες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Είσαστε σίγουροι για τις συλλήψεις;

του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
Αναρωτιέστε εάν είναι βιαστικά όλα όσα συνέβησαν. Εάν έγιναν ανεξήγητα γρήγορα. Ε, λοιπόν, ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι!

Θεσσαλονίκη: Σχολικοί φύλακες ξεκίνησαν την πορεία τους προς την ΑΘήνα

Λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν σχολικοί φύλακες από τη Θεσσαλονίκη την πεζοπορία με τίτλο «μαραθώνιος πρωτογενούς πλεονάσματος ανεργίας, ανέχειας, εξαθλίωσης».

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΠΑΜ! ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ... ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!

ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΥΦΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

7 Σκέψεις Για Τις Δυσκολίες Και Τα Εμπόδια Στη Ζωή

1. «Τα σημαντικά προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν με τον ίδιο τρόπο σκέψης που τα δημιούργησε. Πρέπει να μάθεις να βλέπεις τον κόσμο από καινούρια οπτική». Albert Einstein
«Όταν δε μπορούμε πια να αλλάξουμε μια κατάσταση, η πρόκληση είναι να αλλάξουμε τον εαυτό μας». Victor Frankl

Ειμαστε σε σχεση!!!

Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son


ΕΥΔΑΠ: Μειώσεις στα τιμολόγια για πολύτεκνους και ηλικιωμένους


Μειώσεις στα τιμολόγια του νερού, λόγω της οικονομικής κρίσης, για τρίτεκνες, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με τρία παιδιά, αλλά και για υπερήλικους άνω των 75 ετών, με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ.

Βρείτε πόσα μόρια δικαιούστε για να διεκδικήσετε μια από τις 10.000 θέσεις εργασίας

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης που θα σας επιτρέψει να διεκδικήσετε μια από τις 10.000 θέσεις εργασίας που «άνοιξαν» σε δήμους όλης της χώρας, αρχίζει να «τρέχει» από αύριο. Η επιλογή όσων μπουν στη διαδικασία, θα γίνει με μόρια. Πόσα μόρια δικαιούστε όμως; Δείτε την μαθηματική φόρμουλα η οποία είτε θα σας πετάξει έξω είτε θα σας εξασφαλίσει μια δουλειά με αμοιβή ύψους 490 ευρώ για πέντε μήνες.

Ημέρες φτώχειας στη Πάτρα: 2.500 αιτήσεις για διακανονισμό πληρωμής της ΔΕΗ

Ημέρες φτώχειας εκτυλίσσονται καθημερινά στο κτήριο της ΔΕΗ στην Πάτρα όπου το τελευταίο διάστημα η αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών έχει τριπλασιαστεί με αποτέλεσμα την κατακόρυφη άνοδο των διακανονισμών.

ΣΤΕ Αντισυνταγματικός ο νόμος για τα αυθαίρετα νέας γενιάς

Ως αντισυνταγματική έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας την τακτοποίηση αυθαιρέτων νέας γενιάς, με «πάγωμα» της κατεδάφισής τους για 30 χρόνια με την καταβολή του ανάλογου προσίμου, όπως επίσης αντισυνταγματικό έκρινε και το νόμο 4014/2011 στο σύνολό του, που αφορά την περιβαλλοντκή αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, τη δημιουργία του «Πράσινου Ταμείου» κλπ.