Σελίδες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Απόφαση - σταθμός: Κούρεμα 100% για χρέη 104 χιλ. ευρώ σε τράπεζες

Την ολική διαγραφή των χρεών που είχε 68χρονη δανειολήπτρια προς τέσσερις τράπεζες, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Βάμου Αποκορώνου, στην Κρήτη.

Η ανθρωπότητα αιχμάλωτη... Ο πλανήτης σε άμεσο κίνδυνο!!!



Ίσως πριν από λίγα μόνο χρόνια οι παρακάτω σκέψεις να θεωρούνταν, από τους περισσότερους ανθρώπους σε αυτή τη γη, κινδυνολογικές, συνομωσιολογικές, επιστημονικής φαντασίας και εξωπραγματικές…μα…σήμερα, με δεδομένη την παγκόσμια εικόνα και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, καθώς και την κατάσταση του πλανήτη, ποιος αλήθεια θα εξακολουθούσε να βλέπει τα πράγματα με τον ίδιο αφελή τρόπο?

Νομιμοποιεί την μαριχουάνα ο Σαμαράς

 O Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μιμηθεί την Ουρουγουάη και η Ελλάδα να γίνει η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα είναι νόμιμη η καλλιέργεια και η εμπορική διάθεση της μαριχουάνας. Για να μην υπάρξουν προβλήματα στη Βουλή, η νομιμοποίηση της μαριχουάνας θα γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Βίκυ Μοσχολιού - δεν κλαίω για τώρα -΄Ακης Πάνου



Οι 6 προσωπικότητες των διακοπών: Σε ποια ανήκετε;


Οι περισσότερες στήλες για συμβουλές  διακοπών  γράφουν ότι οι καλύτερες διακοπές που θα κάνετε είναι αυτές που θα σας βγάλουν εντελώς έξω από τη καθημερινή σας ρουτίνα . Η συμβουλή είναι γνωστή : χαλαρώστε και ηρεμήστε.

Το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας κούρεψε κατά 96% το χρέος δανειολήπτη!!!

Μια «απόφαση- σταθμό» έλαβε το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας, βάσει της οποίας «κουρεύεται» κατά 96% το χρέος δανειολήπτη που ανερχόταν στο χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ.

O ρατσισμός των παντρεμένων


Η Χριστίνα Ταχιάου έχει δίκιο. Ο ρατσισμός εναντίον των ανύπαντρων-ελεύθερων-εργένηδων είναι δεδομένος. Εγωπαθείς, εγωιστές, ανώριμοι, ρεμάλια, παρτάλια, ευθυνόφοβοι, μπορεί και κρυφός gay, είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακούω χρόνια για μένα και τους άλλους ανύπαντρους.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ... Ετοιμάζουν "κεφαλικό φόρο" για τα σκουπίδια - Θα τον εισπράττουν μέσω ΔΕΗ

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο επιβολής «κεφαλικού φόρου» για τα μη επεξεργασμένα οικιακά απορρίμματα που μέσω των Δήμων οδηγούνται στους ΧΥΤΑ. Επικαλείται γι’ αυτό κοινοτικές οδηγίες και ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το «σατανικό» σχέδιο της από το 2014. Το γεγονός ότι την περίοδο 2015-2016 υπάρχει τεράστιο κενό χρηματοδότησης μάλλον παίζει ρόλο.

Είδα πόσα θα πληρώσω στην εφορία !!!


Ο τρομακτικός εφιάλτης...


-Την περασμένη νύχτα είδα έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σηκώθηκα λέει απ΄το κρεβάτι κοιτάχτηκα στον καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει...μαύρος.

Ταξιδεύοντας με το Κατοικίδιο

Πώς να πάρεις τα βουνά, τα λαγκάδια και τις ανοιχτές τις θάλασσες συντροφιά με τον τετράποδο φίλο σου.

Καλοκαιρινή μέθεξη...


Ο φίλος από την Αθήνα μου μαύρισε την καρδιά στο τηλέφωνο: «Φίλε, είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν ...

Απεγνωσμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες – 400.000 ραβασάκια για αναγκαστική πληρωμή οφειλών


Οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που αδυνατούν να εξοφλήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους στον ΟΑΕΕ, αναμένουν τώρα με τρόμο τα ειδοποιητήρια για αναγκαστική πληρωμή.

Tom Jones - She's a lady Lyrics



Ακίνητα:'H είναι ηλίθιοι–Ή μας περνούν για ηλίθιους

Για άλλη μια φορά μας «απειλούν» με άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών από τις τράπεζες για τις «πρώτες» κατοικίες που έχουν αποκτηθεί με δάνεια τα οποία είναι στο «κόκκινο».

Πώς θα προσληφθούν 50.000 άνεργοι σε δήμους

Εργασία μέχρι και 7 μήνες για 50.000 ανέργους προβλέπει το σχέδιο της κοινής υπουργικής απόφασης για το πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει εντός του φθινοπώρου.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Έξωση σε 75χρονο επειδή κάπνιζε

Νόμιμη πράξη θεωρείται ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας να κάνει έξωση στον ενοικιαστή του εάν η συνήθεια του καπνίσματος ενοχλεί τους γείτονες, αποφάνθηκε την Τετάρτη γερμανικό δικαστήριο.

Καλωσήρθατε στην Κόλαση. Προσδεθείτε...



Καλωσήρθατε στη κόλαση. Ή μάλλον δεν είναι ακόμα κόλαση. Τώρα θα γίνει. Ας πάμε όμως πρώτα λίγο πίσω στο χρόνο, έτσι για σκηνικό. Αρκετά πίσω. Στη γενιά της Χρεοκοπίας του 1893. Αυτή ήταν η γενιά που έφτασε να καταρρεύσει τη χώρα, διορίζοντας και δίνοντας πρόσοδο στους πελάτες του συστήματος, τσακίζοντας το δημόσιο ταμείο. Με τη χρεοκοπία, απέλυσαν το ένα τρίτο όσων δούλευαν στο δημόσιο, πετσόκοψαν τις παχυλές συντάξεις και ξεκίνησαν την ανάκαμψη.