Σελίδες

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Σε τροχιά σύγκρουσης Κυβέρνηση - Άγιον Όρος - Ανεπιθύμητοι οι πολιτικοί δηλώνουν οι μοναχοί



Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την συμμετοχή κανενός πολιτικού προσώπου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση εκατό ετών από την προσάρτηση της αθωνικής χερσονήσου στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο φθινόπωρο, είναι οι μοναχοί του Αγίου Όρους.

Πώς μπορείτε να αμφιβητήσετε το φόρο που βγάζουν τα τεκμήρια Η διαδικασία για να αντικρούσετε το τεκμαρτό εισόδημα, επικαλούμενοι τα πραγματικά περιστατικά

Αντιμέτωποι με έναν «Γολγοθά» χρονοβόρων και γραφειοκρατικών διαδικασιών θα βρεθούν φέτος όσοι αποφασίσουν να αμφισβητήσουν τα ποσά των φορολογητέων εισοδημάτων που θα προσδιορίσει το υπουργείο Οικονομικών με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης.

Εως και τρία χρόνια στην αναμονή για σύνταξη!

Οπως γράφει το 'Έθνος", η κατάσταση βαίνει εκτός ελέγχου  καθώς στοιβάζονται περίπου 360.000 αιτήσεις για συντάξεις και εφάπαξ. Έτσι ο χρόνος αναμονής για την έκδοση της... πολυπόθητης απόφασης μπορεί να φθάσει μέχρι τρία χρόνια θέτοντας σε δοκιμασία, όπως είναι φυσικό, την υπομονή των ασφαλισμένων.

Εξτρα μοριοδότηση!!!

6 γυναικεία καμώματα που χαλάνε τη σχέση

Νομίζεις πως τα κάνεις όλα τέλεια, κι όμως, η συμπεριφορά σου άλλα μαρτυρά. Μην απορήσεις λοιπόν αν εκείνος σε αφήσει μόνη στα κρύα του λουτρού, μην αντέχοντας τα τόσα καμώματά σου.

Black - Wonderful Life (Lyrics)



Κατά τη δήλωση της μεταγραφής Φόρος Μεταβίβασης για όσους αποκτούν ακίνητο με χρησικτησία

Του Κωστή Πλάντζου
Στην εφορία για να υποβάλουν δήλωση Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων θα στέλνουν υποχρεωτικά πλέον τα κτηματολογικά γραφεία και οι μεταγραφοφύλακες όσους προσκομίζουν δικαστική απόφαση με την οποία τους αναγνωρίζεται τίτλος κυριότητας. Ωστόσο στην περίπτωση καταχώρισης στα κτηματολογικά βιβλία δικαστικής απόφασης, με την οποία γίνεται απλώς διόρθωση τυχόν ανακριβούς «πρώτης εγγραφής», χωρίς να έχει και αναγνωριστική ισχύ κυριότητος, δεν οφείλεται Φ.Μ.Α., έστω και αν στο σκεπτικό της απόφασης γίνεται αναφορά στο θέμα της χρησικτησίας.

Πώς θα σώσετε το σπίτι σας

Γράφει ο Χρήστος Πέτκος – Δικηγόρος.
16 ερωτήσεις – απαντήσεις που σας ενδιαφέρουν για το νέο νόμο 4161/2013 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά)

Ευκαιρία σε χιλιάδες ανέργους να γίνουν αγρότες δίνει ο οργανισμός ΕΛΓΟ-Δήμητρα.



Ξεκινά άμεσα η υλοποίηση προγραμμάτων επιδοτούμενης κατάρτισης ύψους 20 εκ. ευρώ σε 7.000 ανέργους και 1.500 αυτοαπασχολούμενους και υποαπασχολούμενους στον αγροτικό τομέα σε 8 περιφέρειες της χώρας.

Βρούτσης: επεκτείνεται σε όλα τα ταμεία η ρύθμιση οφειλών προς το ΙΚΑ


Σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία θα επεκταθεί η ρύθμιση για τους οφειλέτες του ΙΚΑ, η οποία προβλέπει για όσους ρυθμίσουν τα χρέη του 2013 σε 12 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, να ενταχθούν και στην ευνοϊκή ρύθμιση για βεβαιωμένες οφειλές έως και τον Δεκέμβριο του 2012.