Σελίδες

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Αυταπάτη. Του Πιτσιρίκου

Τέσσερα χρόνια μετά την ουσιαστική χρεοκοπία της χώρας και την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης, συνεχίζουμε να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Δεν είναι κακές οι αυταπάτες, αρκεί να ξέρεις ότι αυταπατάσαι. Αλλά ακόμα και οι αυταπάτες κάποια στιγμή τελειώνουν και προβάλλει η πραγματικότητα.

Alekos Zazopoulos - Otan eisai ftoxi sto myalo


άντρας του σπιτιού !!!

Αποφάσεις Για το Επίδομα

Αποφασίστηκε να δοθεί το βοήθημα μέσα στο 1ο  δεκαήμερο του Μαΐου - 1.000 ευρώ στους πολύτεκνους, 500 ευρώ για χαμηλόμισθους θα υπάρχει Ειδική μέριμνα για μονογονεϊκές οικογένειες και όσους έμειναν άνεργοι το 2014 

Bob Marley - Is this Love


Πήραν τα 500 € και κατέβηκαν στην Ερμού για ψώνια

Επανασύνδεση ρεύματος -Ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών από τη ΔΕΗ

Με παρεμβάσεις του προς τη ΔΕΗ, ο Συνήγορος του Πολίτη διαμεσολαβεί προκειμένου να επανασυνδεθεί η παροχή ρεύματος σε πολίτες, οι οποίοι λόγω της δεινής οικονομικής τους κατάστασης δεν έχουν τη δυνατότητα αποπληρωμής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα τους εξυπηρετεί και με ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών προς τη ΔΕΗ.

ΛΙΣΤΑ «ΕΓΓΥΗΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Πότε η ΔΕΗ αποζημιώνει τους καταναλωτές για βλάβες

Σειρά υποχρεώσεων της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές θεσπίζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με απόφασή της που προβλέπει και την καταβολή αποζημίωσης προς τους πελάτες στις περιπτώσεις που δεν τηρούνται οι υποχρεώσεις στις προθεσμίες που θέτει η ΡΑΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Δημιουργείστε ομάδες παραγωγών και κερδίστε επιδοτήσεις

Φλέβα κοινοτικών επιδοτήσεων κρύβει η σύσταση ομάδων παραγωγών στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα γενναίες ενισχύσεις πενταετούς διάρκειας σε νυν και επίδοξους καλλιεργητές οπωροκηπευτικών φέρνει η ένταξή τους σε αυτές.