Σελίδες

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Σχέδιο Σαμαρά: Battle Royale

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απαγόρευσε προσωρινά το κυνήγι σε όλη την Ελλάδα και για όλα τα θηράματα έπειτα από προσφυγή ζωοφιλικής οργάνωσης κατά της υπουργικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα θήρας.

Πάλι σε μποτιλιάρισμα...!

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ - Η ΝΥΧΤΑ


Πώς να ρυθμίσετε τις οφειλές σας

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ρυθμίσετε τις οφειλές σας:

ΚΑΤΟΙΚΟΙ: "ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ" Σέρρες: Χωριό επέστρεψε στη δραχμή

Η επανάσταση κατά του ευρώ ξεκινάει από τις Σέρρες! Συγκεκριμένα χωριό με μόλις 2.000 κατοίκους αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δραχμή στις καθημερινές συναλλαγές.

Atlantic Five Jazz Band - ♫ Fly me to the moon ♫


Η εξέλιξη στην θέρμανση στην Ελληνική επαρχία !!!

Τράπεζα κατάσχεσε το … αστρονομικό ποσό του 1,6 € από λογαριασμό συμπολίτη μας στην Τρίπολη!

Σε αναγκαστική κατάσχεση εις χείρας τρίτου προχώρησε τράπεζα στην Τρίπολη. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση. Το παράλογο είναι ότι η….

Απαγόρευση του κυνηγιού σε όλη τη χώρα με απόφαση του ΣτΕ

Με προσωρινή διαταγή της προέδρου το Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Αγγελικής Θεοφιλοπούλου απαγορεύθηκε προσωρινά πανελλαδικά το κυνήγι για όλα τα είδη των θηραμάτων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ Ευνοϊκή ρύθμιση για τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία

Ρύθμιση ανάσα για εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις με οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία προωθεί ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Με τροπολογία που αναμένεται να καταθέσει στη Βουλή θα διευκολύνεται η πληρωμή σε δόσεις των χρεών πρρος τα ασφαλιστικά ταμεία.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ Ερχονται μεγάλες ανατροπές για τους συνταξιούχους το 2014

Ανατροπές στις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης «φέρνει» το 2014 για τέσσερις κατηγορίες ασφαλισμένων. Οι αλλαγές αγγίζουν τρεις ομάδες ασφαλισμένων στο ΙΚΑ αλλά και τους ενστόλους που θέλουν να αποχωρήσουν ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.