Σελίδες

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Γιατί πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας;



Θεωρίες συνωμοσίας,η νέα θρησκεία,γιατί όμως τους δίνουμε τόσο μεγάλο βάρος;;

Μας εμπιστεύονται οι ξένοι!!!

Αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα

 
Αύξηση κατά 26,52% παρουσίασαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2011 σε σχέση με το 2010, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Κοινωνική μηχανική και τα εναλλακτικά σενάρια της αόρατης Παγκόσμιας Τάξης!




 Από GBAL 
Έξαιρετικό άρθρο του Λεωνίδα Αποσκίτη, που δημοσιεύθηκε παλαιότερα στο πολύ καλό περιοδικό Hellenic Nexus, μηνός Δεκεμβρίου 2009, το οποίο όχι μόνο παραμένει σύγχρονο και διαφωτιστικό, αλλά και συνάμμα ανατριχιαστικό

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και ρύθμιση οφειλών – Άρθρο 99

Διαγράψτε τα χρέη σας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O Νόμος 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως τροποποιήθηκε από τους ν. 3996/2011 και ν. 4019/2011, έχει ήδη εφαρμοστεί για χιλιάδες δανειολήπτες σε όλη την Ελλάδα, για τους οποίους τα Ειρηνοδικεία εφαρμόζοντας τις διατάξεις του, προέβησαν στην έκδοση εξαιρετικά ευνοϊκών αποφάσεων για την ρύθμιση των οφειλών τους ή ακόμα και την απαλλαγή τους για μέρος από αυτές.

Ετσι μας φεσώνει η ΔΕΗ


Όταν τον Ιανουάριο προειδοποιούσαμε ότι οι αυξήσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι διπλάσιες ή και τριπλάσιες από αυτές που ανακοίνωναν το αρμόδιο υπουργείο και η ΔΕΗ, κάποιοι έσπευσαν (μία ακόμη φορά) να μας αποδώσουν εμπάθεια και αντικυβερνητική διάθεση.

Κάντε σχέδια για το μέλλον!!!

Κεράσι: ένα από τα πιο ισχυρά, φυσικά αντιφλεγμονώδη


Τα κεράσια δεν είναι μόνο νόστιμα, είναι επίσης και ωφέλιμα. Είναι από τα πιο ισχυρά, φυσικά αντιφλεγμονώδη, γεγονός που σημαίνει ότι έχουν ευεργετική δράση σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις.

Όταν οι γονείς θάβουν τα παιδιά τους, είναι πόλεμος

 
Ο Γιώργης, ένας από τους χιλιάδες νέους Έλληνες, που μεταναστεύουν για να εργαστούν, γυρίζει την Τετάρτη από τη Γερμανία νεκρός.

Νέο σοκ: Η Εφορία κρατάει το εφάπαξ για χρέη στο Δημόσιο

Νέα ψυχρολουσία περιμένει τους οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς ακόμα και αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή αν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό» η Εφορία θα έχει πλέον το δικαίωμα να τους παρακρατήσει έως και το 50% του βοηθήματος.

Πώς να «βγάλετε» τη μέρα έπειτα από μία κακή νύχτα


Συμβαίνει και στους μεγαλύτερους… υπναράδες: ένα οικογενειακό πρόβλημα, μια ασφυκτική προθεσμία, κάτι που... προκαλεί υπέρμετρο άγχος κορυφώνεται το βράδυ και καθιστά αδύνατο τον ύπνο, οπότε περνούν τη νύχτα κοιτάζοντας τους δείκτες του ρολογιού να κυλούν αργά έως ότου ξημερώσει.

Πως θα πάρετε σύνταξη εάν έχετε χρέη


 Πως θα πάρετε σύνταξη εάν έχετε χρέη

  • 0


Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Δικαίωμα στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) να αναγνωρίσουν χρόνο με τις διατάξεις

πανελλαδικές 2013...

Θα περιλαμβάνει μια "τυποποιημένη" διαδικασία αξιολόγησης για όσους δεν μπορούν να ενταχθούν στις ήδη γνωστές ρυθμίσεις για υπερχρεωμένους δανειολήπτες Ετοιμάζεται και νέα ρύθμιση για αναδιάρθωση όλων των δανείων που έχουν τα νοικοκυριά


Νέα δέσμη μέτρων για τη ρύθμιση δανείων υπερχρεωμένων δανειοληπτών σχεδιάζει η κυβέρνηση, από κοινού με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, όπως αναγράφει και το επικαιροποιημένο μνημόνιο, μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Αρχίζει ο «Γολγοθάς» των φορολογικών δηλώσεων

Αρχίζει ο «Γολγοθάς» των φορολογικών δηλώσεων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δ. ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ - Γ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Υποχρεωτική καθίσταται εφέτος η δήλωση όλων των εισοδημάτων από τόκους καταθέσεων, μερίσματα μετοχών, αμοιβές μελών διοικητικού συμβουλίου εταιρειών, ακόμη και πολυτεκνικών επιδομάτων, με τους ίδιους τους φορολογούμενους να είναι υποχρεωμένοι να επιδοθούν σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να μαζέψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ! Απαγόρεψαν τα γουρουνάκια-κουμπαράδες

Κάποιες βρετανικές τράπεζες απαγορεύουν τους κουμπαράδες - γουρουνάκια, διότι

ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Ρυθμίσεις για εξωδικαστική επίλυση διαφορών



Νέα δέσμη μέτρων για τη ρύθμιση δανείων υπερχρεωμένων δανειοληπτών σχεδιάζει η κυβέρνηση από κοινού με την Τράπεζα της Ελλάδος