Σελίδες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η απολογία στον εισαγγελέα, ενός ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ. Το αληθινό μήνυμα μιας ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Βέροια 27-10-2012

Κατάθεση απόψεων, μετά από μήνυση της ΔΕΗ.

Η προδοσία της μεσαίας τάξης

Ηράκλειο 2013. O Γιώργος Κουτσογιάννης δεν έχει χρόνο για πολιτική. Είναι πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να σώσει την οικογενειακή του επιχείρηση. To εμπορικό του κατάστημα βρίσκεται σε μια από τις παλαιότερες οδούς του Ηρακλείου, πρωτεύουσα της Κρήτης.

Κωστής Μαραβέγιας - Λόλα (2011) & στίχοι


Ομπάμα : ε όχι και κρυφακούω ...

Κλειστά τα καταστήματα - στους δρόμους βγήκαν οι έμποροι της Δράμας


Με σύνθημα «Μια μέρα και μια νύχτα για την Δράμα», ο εμπορικός σύλλογος και η ομοσπονδία οργανώνουν Πανδραμινή κινητοποίηση. Έμποροι και επαγγελματίες φέρονται αποφασισμένοι να ξεκινήσουν μια προσπάθεια συστράτευσης και συσπείρωσης όλων των Δραμινών ανεξαρτήτως επαγγέλματος. 

Πως οι πρωτοετείς φοιτητές θα χρησιμοποιούν μειωμένο εισιτήριο

Λύση στο θέμα των μειωμένων εισιτηρίων για τους πρωτοετείς φοιτητές των πανεπιστημίων οι οποίοι δεν έχουν μπορέσει να εγγραφούν στις σχολές τους λόγω καταλήψεων και έτσι δεν μπόρεσαν να προμηθευθούν πάσο βρήκε το υπουργείο Παιδείας.

αν πούμε όχι !!!


Nina Simone- I Put Spell On You


ΜΗΝΥΣΗ Δικηγόρος ζητά τη σύλληψη του Πάγκαλου για τις υποκλοπές

Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για παρακολουθήσεις αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.

ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ασφαλιστικό: Το νομοσχέδιο με 4 αλλαγές - εξπρές σε εισφορές και πρόστιμα

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ
Κοινή δήλωση των εισφορών στο ΙΚΑ (για την κύρια ασφάλιση), στο ΕΤΕΑ (για την επικουρική με ενιαίο, πλέον, ασφάλιστρο 6% για "παλαιούς" και "νέους" ασφαλισμένους) και στο ΤΑΠΙΤ και ΤΑΥΤΕΚΩ (για τα εφάπαξ) επιβάλλει, μαζί με το μηνιαίο έλεγχο στις πληρωμές και υψηλό πρόστιμο (10.550 ευρώ) για κάθε ανακριβή δήλωση, το υπουργείο Εργασίας από την 1η Δεκεμβρίου.

Διευκρινίσεις για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων Πήραν πίσω το φόρο για τις στάνες και τα θερμοκήπια

Σε μια προσπάθεια να μετριαστούν οι αντιδράσεις - Είχε προηγηθεί ερώτηση 22 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την «άδικη φορολόγηση των αγροτών» - Τι άλλο μένει «εκτός φόρου» - Έντονα προβληματίζει η «οριζόντια» εφαρμογή του φόρου και σε θέσεις πάρκινγκ, διατηρητέα ακίνητα και δασωμένους αγρούς

Αυξήθηκαν και το Σεπτέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Αυξημένες κατά 809 εκατ.ευρώ είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο το Σεπτέμβριο και οι νέες οφειλές ανέρχονται συνολικά σε 6,188 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, παλιά και νέα χρέη προς το δημόσιο αγγίζουν πλέον τα 59,66 δισ. ενώ παράλληλα καταγράφεται υστέρηση σε σειρά στόχων που έχουν τεθεί από το μνημόνιο για τον ελεγκτικό μηχανισμό.