Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αλληλέγγυος Δούρειος Ίππος

Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου 
Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί ότι θα κινείται πια με 105 ταχύτητες και όλοι οι σωτήρες που φέρουν ελληνική ταυτότητα νοιάζονται για το πως η ΕΕ θα κινείται σε μία ταχύτητα και όχι σε δύο. Τόσο ενδιαφέρον για το τι θα κάνει η ΕΕ, αν το είχαν όλοι τους για το τι θα κάνει η Ελλάδα, τώρα θα είχαμε στείλει διαστημόπλοιο στον πλανήτη Άρη. 

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΟΤΣΙΡΑΣ


Αντιδρούν οι Ελληνίδες αγελάδες για το γάλα

Αν και όλα δείχνουν πως το πολυνομοσχέδιο θα περάσει από τη Βουλή –μετά το συμβιβασμό της κυβέρνησης που δεν δέχτηκε τελικά να υπάρχει στα σούπερ μάρκετ ελληνικό φρέσκο γάλα από αγελάδα που πέθανε πριν από ένα μήνα-, αντιδράσεις υπάρχουν από τις αγελάδες της χώρας που ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Evanescence - Bring Me To Life


όλα για τους ένστολους!!!

Τι προβλέπεται για τις κατασχέσεις Ακατάσχετο 1.500 ευρώ ανά δικαιούχο και ανά τράπεζα - Καμία κατάσχεση για χρέη έως 500 ευρώ

Του Κωστή Πλάντζου
Αυξάνεται το ακατάσχετο όριο για χρέη στο δημόσιο, με διάταξη που προωθείται στο υπό διαμόρφωση φορολογικό νομοσχέδιο. Για να αποφύγει πάντως την κατάσχεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ο οφειλέτης πρέπει να κάνει και ειδική ηλεκτρονική δήλωση-αίτηση.

ΥΠΕΚΑ Επιτρέπεται πλέον η δόμηση στα «τυφλά» οικόπεδα

Τη δόμηση στα λεγόμενα «τυφλά» οικόπεδα επιτρέπει νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ. Παράλληλα, το ίδιο νομοσχέδιο προβλέπει ότι θα μπορούν να εγκρίνονται οι κατασκευές Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) με μια απλή έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.