Σελίδες

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Άδωνης Γεωργιάδης: “Χάρη στον Αντώνη Σαμαρά, έχουμε σήμερα κѠλ⓪χαρτο στα σπίτια μας”

Την συγκλονιστική αυτή δήλωση έκανε σε πρωινή εκπομπή αυτός ο τύπος που παριστάνει τον υπουργό, και είχα την προσωπική ατυχία να παρακολουθήσω. 
Ο άνθρωπος το έχει πιάσει το νόημα, σου λέει “τι είναι πιο σημαντικό σήμερα για τον ψηφοφόρο μου; Το κѠλ⓪χαρτο!”

Ο Τρελός του Κώστα Βάρναλη 1976 (Κωχ - Γκαϊφύλλιας)


Συνεχίζεται η τρομοκρατια στις Σκουριές. Ολη η Ελλαδα στο πλευρο σας αδέλφια, κρατάτε Θερμοπύλες.

Eικοσι τρία (23) άτομα, κάτοικοι Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης, καλούνται «στο όνομα του νόμου» να προσέλθουν σήμερα 10/3 και αύριο 11/3 στις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις προκειμένου να παραδώσουν δείγμα του γενετικού τους υλικού. Αυτή τη φορά, η κλήση συνοδεύεται από
ΔΙΑΤΑΞΗ της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, σύμφωνα με την οποία η Ανακρίτρια «επιλήφθηκε προκειμένου να εξετάσει την αναγκαιότητα διενέργειας ανάλυσης DNA κατά το άρθρο 200Α ΚΠΔ» και μετά από θετική γνωμοδότηση της Αντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Κλειστά τα δικαστήρια την Τετάρτη 12 Μαρτίου λόγω απεργίας δικαστικών υπαλλήλων

«Νεκρά» θα παραμείνουν τα δικαστήρια της χώρας αύριο και το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2014, καθώς με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) οι δικαστικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στις δύο προγραμματισμένες απεργιακές κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ.

Η ελιά αντικαθιστά το κουτόχορτο !!!


Nat King Cole - Smile


Πως να σβήσεις -νόμιμα-κλήση, για παράνομο παρκάρισμα


Υπάρχει νόμιμη οδός και μάλιστα με τη συγκατάθεση και την παρότρυνση του «Συνηγόρου του Πολίτη». Δείτε την απόφαση που θα μετατραπεί σε χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σας σε περίπτωση που βρεθείτε σε ανάλογη θέση

Τα 2,6 εκατ. έφτασαν οι φορολογούμενοι που «δεν πληρώνουν» την Εφορία -Στα 10 δισ. τα νέα χρέη

Πνιγμένοι στα φορολογικά χρέη είναι 2.653.032 φορολογούμενοι και όπως φαίνεται αναγκάζονται να ακολουθήσουν το δρόμο του «δεν πληρώνω» με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν δημιουργήσει από την 1η Ιανουαρίου του 2013 έως το τέλος Ιανουαρίου 2014 να φτάνουν τα 10,098 δισ. ευρώ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Τέλος τα τεκμήρια διαβίωσης

Τελευταία χρονιά με τεκμήρια διαβίωσης θα είναι το 2014. Από το 2015 τέλος και αντικατάστασή τους από το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο. Tην απόσυρση των τεκμηρίων διαβίωσης προωθεί η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για τον αναχρονιστικό τρόπο φορολόγησης, με βάση ιδεατές δαπάνες, οι οποίες στην πράξη έχουν γίνει εφιάλτης για χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους, καθώς και για τους ανέργους και τους ελεύθερους επαγγελματίες που, λόγω της κρίσης, έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα.