Σελίδες

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Άκου Αιλυνάκο...

Πρώτα ήρθε για τις τηλεοπτικές συχνότητες που θα του εξασφάλιζαν επικοινωνιακή ασυλία, τον έλεγχο της προπαγάνδας και τη δυνατότητα να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις και να παίρνει δημόσια έργα. Δε μίλησες γιατί θα σου προσέφερε τη δυνατότητα να θαυμάζεις την Κορομηλά, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Χατζηνικολάου, τον Αρναούτογλου, τον Πρετεντέρη και τον Κωστόπουλο...

έχει κότσια!!!

Deka Magisses - Giannis Savvidakis


Πώς θα γίνεται η παρακράτηση του φόρου κατά την πληρωμή αμοιβών διοίκησης και τεχνικών υπηρεσιών



Διευκρινίσεις για τον τρόπο παρακράτησης του φόρου κατά την πληρωμή αμοιβών για τεχνικές υπηρεσίες, αμοιβές διοίκησης, αμοιβές για συμβουλευτικές υπηρεσίες παρέσχε με εγκύκλιό του ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.

Χαρβαρντ!!!

Αντισυνταγματικές οι περικοπές στο εφάπαξ -Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Σαν ντόμινο καταρρέουν οι μνημονιακές περικοπές μισθών και συντάξεων, στα ειδικά μισθολόγια, όπως και εκείνες που έγιναν στα εφάπαξ του δημοσίου τομέα. Το νέο «χτύπημα» από το Ελεγκτικό συνέδριο αφορά το «ψαλίδισμα» σε εφάπαξ συνταξιούχου του δημοσίου, η οποία κρίθηκε αντισυνταγματική.

Απίστευτο αλαλούμ με τις βεβαιώσεις για τα κενά-μη ηλεκτροδοτούμενα διαμερίσματα -Ολες οι αλλαγές

Aντιμέτωποι με μια νέα ταλαιπωρία είναι το τελευταίο διάστημα πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων και συγκεκριμένα εκείνοι που στην περυσινή φορολογική δήλωση είχαν αναφέρει ότι είχαν κενά και ξενοίκιαστα διαμερίσματα. Οσοι από αυτούς κλήθηκαν να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά της φορολογικής τους δήλωσης, έπρεπε να συνυποβάλλουν και βεβαιώσεις για μηδενική κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος τις οποίες,όμως, πλέον δεν χορηγεί η ΔΕΗ.

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΠ: Διευρύνονται οι υπηρεσίες προς τους πολίτες

Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία διευρύνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τα ΚΕΠ προς τους πολίτες, υπέγραψε ο υπουργος Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.