Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Δηλαδή θα πεθάνουμε το Σεπτέμβρη;



Είμαστε λέει εκτός στόχων, το grexit άρχισε πάλι να κουβεντιάζεται και το Σεπτέμβρη που έρχεται πάλι για έλεγχο η τρόικα θα πάρει κεφάλια γιατί θα μας βρει με ελλείμματα, πιο μεγάλη ύφεση, πιο μεγάλη ανεργία, με πλήρη αδράνεια στις αποκρατικοποιήσεις και μεγάλες τρύπες στα φορολογικά έσοδα.

Ο Νοστράδαμος επιβεβαιώνει τις προφητείες Πατροκοσμά και Παϊσιου

Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς κι έτσι επιβεβαιώνονται και οι προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.).

Ν' ΑΓΑΠΑΣ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ



Αυτό κι αν είναι success story!

Τώρα, δηλαδή, δε μπορεί να μην αναρωτιέται κανείς:

Με μονταρισμένες φωτογραφίες συκοφαντούν τους εσφιγμενίτες…




Τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν βρεθεί σε αποσκευές

Ταξιδιώτες με βαλίτσες που προκάλεσαν έκπληξη

Μοναχοί Μονής Εσφιγμένου: "Δεν πετάξαμε μολότοφ, ήταν φωτομοντάζ"

«Τα τρόφιμα εξαντλούνται και φτάνουν οριακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας». Εκπρόσωπος των μοναχών της παλαιάς αδελφότητας της μονής Εσφιγμένου που παραμένουν στο κονάκι της μονής, περιτριγυρισμένοι από δυνάμεις της αστυνομίας, κάνει έκκληση για βοήθεια. Μιλώντας στο Thesstoday.gr, o μοναχός είπε πως τους έχει αποκοπεί κάθε πηγή τροφοδοσίας, καθώς όπως λένε «τα μαγαζιά τροφίμων, εν μέσω απειλών, τα απαγορεύουν να πλησιάσουν»..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ H αδήλωτη ερεγασία έφτασε το 38,2%!

η κυβέρνηση τρέχει και δεν φτάνει για να μπορέσει να συγκρατήσει τα ποσοστά και να βάλει τέλος στην αιμορραγία των Ταμείων. Ενδεικτικό είναι πως η αδήλωτη εργασία αυξάνεται συνεχώς. Το 2010 έφτανε το 25%, το 2011 το 30%, το 2012 το 38,2% και δεν σταματά αφού το πρώτο εξάμηνο του 2013 έφτασε το 38,4% σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΠΕ.

10 τρόποι για να διαπιστώσεις αν έχεις αυτοεκτίμηση

Την Πέμπτη ανακοινώνονται τα ονόματα των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα

Εχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι θα ενταχθούν στην κινητικότητα, αφού την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα κριτήρια που θα κρίνουν ποιοι εργαζόμενοι θα βρεθούν στην πόρτα της εξόδου και ποιοι θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Έκλεισαν το πρώτο μπαρ για φοροδιαφυγή – Δείτε τη Σφραγίδα







Σαν κοινός εγκληματίας (σύμφωνα με την «εντολησαμαρά»), αντιμετωπίστηκε ο πρώτος επιχειρηματίας σε τουριστική περιοχή που συνελήφθη από άντρες του ΣΔΟΕ (συγγνώμη για την σκληρότητα της έκφρασης…), να μην κόβει αποδείξεις!

Steve Miller Band - Serenade



Στο στόχαστρο βάζει τους ελεύθερους επαγγελματίες η εφορία - Πώς θα τους "τσιμπάει"

του Κωστή Πλάντζου
Στο μικροσκόπιο, και μάλιστα κατά προτεραιότητα, βάζει το υπουργείο Οικονομικών τους ελεύθερους επαγγελματίες, έπειτα και από τις διαπιστώσεις της τρόικας για μεγάλη φοροδιαφυγή σε αυτή την πληθυσμιακή ομάδα. Η εφορία ψάχνει πλέον στις τράπεζες το "κρυφό πουγκί" χιλιάδων ελευθέρων επαγγελματιών. Ενώ χιλιάδες είναι και εκείνοι που αφότου καταθέσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, καλούνται στην εφορία για έλεγχο.

Εντατικό ξεκαθάρισμα από το Σεπτέμβριο Πώς θα ρυθμίζονται τα κόκκινα δάνεια με βάση τα έξοδα και τα έσοδα των δανειοληπτών

Εντατικές διαδικασίες ξεκαθαρίσματος του τοπίου για τα "κόκκινα" δάνεια ξεκινούν από Σεπτέμβριο, εν όψει του "ξεπαγώματος" των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, από το 2014, όπως ζητεί η τρόικα.

Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ: Μερικοί καφέδες την ημέρα την αυτοκτονία κάνουν πέρα


Η κατανάλωση μερικών καφέδων κάθε μέρα μπορεί να μειώσει στο μισό τον κίνδυνο αυτοκτονίας τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα από επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Είναι η πρώτη φορά που μια επιστημονική μελέτη διαπιστώνει τέτοια συσχέτιση.

Αρβελέρ: Δεν υπάρχει όραμα οι Έλληνες έχουν πάθει καθίζηση

Στο ΑΠΕ - ΜΠΕ έδωσε συνέντευξη η διαπρεπής Ελληνίδα και ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελερ. Υποστήριξε πως οι Έλληνες είμαστε σε καθίζηση, πως δεν υπάρχει όραμα, ενώ συμπλήρωσε ότι έχουμε εναποθέσει την ελπίδα στους ξένους

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ Παραμένει έως το 2016 η έκτακτη εισφορά

Mέχρι τον Νοέμβριο θα έχει νομοθετηθεί η παράταση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης. Το επικαιροποιημένο Μνημόνιο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν προβλέπει τη διατήρησή της έως το 2016. Διαπιστώνεται δημοσιονομικό κενό 4 δισ. ευρώ, με πιθανά νέα μέτρα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΧΟΝΤΕΣ «Ενοικίαση» αστυνομικού με 2.000 ευρώ το μήνα

Το σχέδιο υπουργικής απόφασης για την καταβολή 2.000 ευρώ μηνιαίως για κάθε αστυνομικό που διατίθεται σε ιδιώτες, για τους οποίους έχει κριθεί ότι χρήζουν φύλαξη και το καθαρό ετήσιο εισόδημά τους ξεπερνά τα 100.000 ευρώ, υπεγράφη σήμερα από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.