Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σκότωσαν την Τουρκάλα γιαγιά με τη σφεντόνα που έγινε σύμβολο!!! Οργή σε όλο τον κόσμο!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες μιας ηλικιωμένης κυρίας η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες στην γειτονική χώρα και μάλιστα με τρόπο αρκετά επιθετικό. 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!

Κρήτη: Ιστορική απόφαση του Ειρηνοδικείου για συνταξιούχο δανειολήπτη

 

Το 45% και όχι το 85% της εμπορικής αξίας του ακινήτου καλείται να πληρώσει συνταξιούχος δανειολήπτης από το Ηράκλειο για να σώσει το σπίτι του σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Εδεσσα Θα άδειαζε το παγκάρι του νεκροταφείου αλλά... τον τσάκωσαν αστυνομικοί!

 

Συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, με τη βοήθεια συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας, ο 43χρονος, για απόπειρα διάρρηξης του  παγκαριού.

Financial Times: Η Ελλάδα βρίσκεται σε μη βιώσιμο μονοπάτι- Ερχεται δεκαετία με χρεοκοπίες χωρίς προηγούμενο

Για την παγκόσμια οικονομική κατάσταση αναφέρεται σε άρθρο του στους Financial Times o Wolfang Munchaus, ο οποίος αναφερόμενος για την Ελλάδα τονίζει ότι ακόμη «δεν είναι σε βιώσιμο μονοπάτι», ενώ παράλληλα προβλέπει ότι «έχουμε στα χέρια μας μια δεκαετία με χαρακτηριστικά ζόμπι, με άνευ προηγουμένου χρεοκοπίες, ή και τα δύο διαδοχικά».

Πως να γράψεις σύμβολα στο πληκτρολόγιο.


H γλώσσα του πληκτρολογίου πρέπει να είναι γυρισμένη στα ελληνικά

Αγόρασες μέσω ίντερνετ και σε "κορόιδεψαν"; Μάθε τα δικαιώματα σου.


Δεν είναι λίγες οι φορές που παραγγείλαμε κάποιο προϊόν μέσω διαδικτύου από άλλη χώρα της Ευρώπης και είτε δεν έφτασε ποτέ, είτε έφτασε καθυστερημένο, είτε άλλο παραγγείλαμε και άλλο μας έστειλαν.

"Τους 1,5 εκ. ανέργους γιατί δεν τους κλάψατε τόσο;"


Αυτό το ρητορικό ερώτημα βασανίζει κάθε αλήτη που 'χει δημόσιο λόγο και έχει αφιερώσει το βήμα του στην υποστήριξη των διεθνών και ντόπιων κυκλωμάτων που επιβουλεύονται την ύπαρξή μας.

Aπόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών Ποιοι φορολογούμενοι δεν δικαιούνται τις 48 δόσεις της νέας ρύθμισης χρεών και γιατί


Το άκρον άωτον του παραλογισμού και της αδικίας συνιστά η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών να δώσει τη δυνατότητα εξόφλησης ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο έως και σε 100 μηνιαίες δόσεις σε οφειλέτες που ήταν ασυνεπείς σε παλαιότερες ρυθμίσεις χρεών και να μην επιτρέψει το ίδιο και σε όσους είναι αυτή τη στιγμή συνεπείς στην εξόφληση των μηνιαίων δόσεων παλαιότερων ρυθμίσεων!

Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ: Δεν πατεντάρεται το ανθρώπινο γονιδίωμα


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε ομοφώνως ότι δεν μπορούν εταιρίες να πατεντάρουν μέρος του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων η τρόικα Εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων τελούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ οικονομικού επιτελείου και τρόικας.


Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δύο πλευρές συναντήθηκαν δύο φορές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες κανένα από τα μεγάλα θέματα δεν άνοιξε και βέβαια δεν ελήφθη και καμία απόφαση.

AΛΕΒΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ''ΤΟΥΡΚΟΙ''

του Σάββα Πέτρου*

Οι Αλεβίτες στην Τουρκία είναι γύρω στα 25 εκατομμύρια και ανέκαθεν ήταν υπό διωγμόν.

«Καμπάνα» στις... εκκλησίες




«Καμπάνα» στις... εκκλησίες

Oι 5 λόγοι για τους οποίους ξυπνάμε κουρασμένοι ακόμη κι όταν κοιμόμαστε 8 ώρες



Παρότι έχουμε κοιμηθεί το απαραίτητο 8ωρο, πολλές φορές ξυπνάμε κουρασμένοι και το σωστό ξεκίνημα της ημέρας φαίνεται αδύνατο. Ποιοί είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους νιώθουμε εξαντλημένοι τα πρωινά.