Σελίδες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ


Η είδηση το λέει όσο πιο ξεκάθαρα μπορεί: «Ολοκληρώθηκε η τρίωρη υπουργική σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε στην αρχή της σύσκεψης ότι ο φόρτος εργασίας για την κυβέρνηση είναι μεγάλος προκειμένου να τηρηθούν όλα τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η Tρόικα μέχρι το Σεπτέμβριο».

Αναζητώντας δουλειά στην Αγγλία


Η πιο συνοπτική και ταυτόχρονα παραστατική αποτύπωση της δραματικής κατάστασης στην Ελλάδα είναι ίσως ο δείκτης της ανεργίας των νέων, που αποτελεί ήδη πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Από αυτή την κατάσταση, προφανώς, επιθυμεί και επιδιώκει να ξεφύγει η νέα γενιά, αναζητώντας τις ευκαιρίες που της αναλογούν οπουδήποτε στον κόσμο, κυρίως στην Ευρώπη και ειδικότερα στη Βρετανία, καθώς η αγγλική γλώσσα είναι ένα από τα δεδομένα προσόντα που διαθέτει αυτή η νέα γενιά.

nikos papazoglou-molis ksypniso to proi



Πλειστηριασμούς πρώτου παιδιού σχεδιάζει η κυβέρνηση


Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, αφού πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτη κατοικίας, όταν θα έρθει για ψήφιση στη Βουλή.

Προσοχή στην νέα ρύθμιση του ΟΑΕΕ!!!



Προσοχή στην νέα ρύθμιση του ΟΑΕΕ, σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για όσους δεν ανταποκριθούν στην νέα ρύθμιση, κακούργημα για όσους οφείλουν άνω των 75.000€

Πολυτελής αρχαίος τάφος βρέθηκε στις Σέρρες- Iσως είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου [εικόνες]

Κοντά σε μια από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών, οι οποίοι είναι μια «ανάσα» από το να φέρουν στο φως έναν αρχαίο τάφο 498 μέτρων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι η τελευταία κατοικία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Έρχεται η ώρα της δήλωσης ακινήτων Ε9: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι

Πλησιάζει ο καιρός που εκατομμύρια Έλληνες θα χρειαστεί να εκπληρώσουν μία από τις σημαντικότερες φορολογικές τους υποχρεώσεις, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου, λήγει η προθεσμία για την οριστικοποίηση της δήλωσης ακινήτων Ε9 βάσει της οποίας πρόκειται να υπολογιστεί ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων που θα επιβληθεί για πρώτη φορά και στα αγροτεμάχια, δηλαδή τις εκτός σχεδίου και οικισμού εκτάσεις

Δήλωση σοκ: Η Ελλάδα έχει τελειώσει


 
Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες. Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:

Άδωνις Γεωργιάδης«Ο ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι»


ENRICO MACIAS (Adieu Mon Pays)raw3a



Υποχρεωτικό εισιτήριο 25 ευρώ για την εισαγωγή σε νοσοκομεία


Από το λογιστήριο θα περνούν πρώτα όλοι όσοι εισάγονται για νοσηλεία σε νοσοκομεία του ΕΣΥ από 1ης Ιανουαρίου 2014 προκειμένου να καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου (25 ευρώ) όπως ορίζει ο εφαρμοστικός νόμος του μνημονίου.

Αυτο-γενο-κτονία: «παγκόσμια πρώτη»

 

Του Χρήστου Γιανναρά

Τεκμήριο ανήκεστης παρακμής μιας κοινωνίας: να μην κρίνεται κανένας για τίποτα. Mε οργανικό επακόλουθο: να κρίνει «δικαιωματικά» ο οποιοσδήποτε τον οποιονδήποτε. Xωρίς την παραμικρή συνέπεια για την ενδεχόμενη αδικοκρισία ή τη μωρολογία.

Πώς να προστατευθείτε από την οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση κάνει τα οστά αδύναμα και εύθραυστα. Μπορεί να γίνουν τόσο εύθραυστα που ακόμη και ο βήχας ή η κίνηση να σηκώσετε τα ψώνια σας μπορεί να προκαλέσει κάταγμα.

«Μπλόκο» στις επιστροφές φόρου

Τις επιστροφές φόρου στους οφειλέτες του Δημοσίου, ακόμα και σε εκείνους που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών τους, θα μπλοκάρει η εφορία, μετά από σχετική εντολή της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών.

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΚΟΠΙΑ Βούλγαρος ιστορικός: Λεηλατείτε τους Έλληνες νεκρούς!



"Πληρωμένη απάντηση" πήραν οι ανιστόρητοι Σκοπιανοί από τους γείτονές τους Βούλγαρους για τα... καραγκιοζιλίκια τους να πλασάρουν ως δικό τους ιστορικό παρελθόν τον Μεγαλέξανδρο και τη Μακεδονία.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ... Το κράτος αποσύρεται από συντάξεις, ΟΤΑ - Έτσι έρχεται το "πρωτογενές πλεόνασμα"

Τα τρία μεγαλύτερα ταμεία της χώρας (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ), δείχνουν έλλειμμα ύψους 2 δισ. ευρώ και μόλις προ ολίγων ημερών η κυβέρνηση ανακοίνωσε πλασματικό "πρωτογενές πλεόνασμα" περίπου 2,6 δισ. ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνεται στους υπολογισμούς της κανένα εκ των ασφαλιστικών Ταμείων, ούτε τα ελλείμματα των ΟΤΑ!