Σελίδες

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ Η ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ?


Νοιώθω εντελώς ηλίθια, έτσι στη μέση ηλικία μετά από 30 χρόνια δουλειάς να κάθομαι μπροστά σ΄ενα πληκτρολόγιο τυλιγμένη με μια κουβέρτα (είναι το νέο είδος θέρμανσης), με ένα μάτσο απλήρωτους λογαρισμούς στο τοίχο, και να ξέρω πως δεν τα έφαγα μαζί, δεν τους ψήφισα ποτέ, δεν ήμουν λαμόγιο, δεν έκανα καμμιά μπάζα, δεν πήρα φακελλάκια, μίζες, δεν..δεν...δεν.. αλλά να πρέπει να πληρώσω όσους τα έφαγαν. Αυτό το φεουδαρχικό θράσος των νέων γαλαζοαίματων που έχουν κληρονομικό δικαίωμα να βουτάνε τα λεφτά του κοσμάκη και να τα κάνουν ότι γουστάρουν...

τέλος ο Άγιος Βασιλης τώρα... 'Αγιος σαμαράς !!!


ΚΑΙ Ο Χ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ! Κατάσχεση σπιτιού ανέργου για χρέος 391 ευρώ!

O X.Θεοχάρης προκαλεί τον κόσμο για άλλη μια φορά όταν του αποκάλυψαν ότι κατάσχουν το σπίτι σε άνεργο για 391 ευρώ! Απάντησε το εξής καταπληκτικό. "Δεν του παίρνουμε το σπίτι, το κάνουμε για να μην παραγραφεί το χρέος"! Οι άνθρωποι παίζουν με την νοημοσύνη μας.

Με πρόστιμα-φωτιά έρχεται το 2014: Αναλυτικά οι 12 κυρώσεις σε όσους δεν πληρώνουν

Πρόστιμα που προκαλούν σοκ, ακόμη, και για μικροπαραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας φέρνουν οι αλλαγές που τίθενται σε ισχύ από την πρώτη κιόλας ημέρα του 2014.

ΕΜΜΕΣΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Τα τρία νέα "κόλπα" της Εφορίας

Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης.

Το αμερικανικό μοντέλο για τη διενέργεια ελέγχων σε όλους τους φορολογουμένους θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών για να αποκαλύψει και να φορολογήσει «κρυφά» εισοδήματα.
Η εφορία θα προσδιορίζει το πραγματικό φορολογητέο εισόδημα με βάση όλα τα έσοδα και τα έξοδα , τα περιουσιακά στοιχεία (κινητά και ακίνητα) και τις καταθέσεις στις τράπεζες. Πρόκειται για τις «έμμεσες τεχνικές ελέγχου» ή τα νέου τύπου «τεκμήρια» που ενεργοποιούνται με σχετική εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

JAN Α. KREGEL (οικονομολόγος, ακαδημαϊκός) «Το διπλό νόμισμα θα αναβάλει την έξοδό σας από το ευρώ»

«Η Γερμανία θέλει να είναι οικονομικά υπεύθυνη μόνο για τους δικούς της θεσμούς, που συνεπάγεται ότι θέλει να είναι η ίδια επόπτης της συμπεριφοράς τους. Συνεπώς, δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει επιπλέον κόστος για την επίλυση της ελληνικής κρίσης μέσω της διαγραφής χρέους»