Σελίδες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ!

Είναι μερικές ειδήσεις που όσο κοιμισμένος και να είσαι σχετικά με το τι πραγματικά παίζεται μπροστά στα μάτια σου και σχετικά με το ποια είναι μορφή του πολιτεύματος στο οποίο ζεις, θα έπρεπε να σε ξυπνήσουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ


211,5 δισ. ευρώ η κρατική βοήθεια στις τράπεζες στα χρόνια της κρίσης

Στο Taxisnet χωρίς ταλαιπωρία -Τι πρέπει να αποφεύγουν οι φορολογούμενοι

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχώρησε σε στατιστική επεξεργασία του χρόνου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων προκειμένου, όπως αναφέρει, να μπορούν να προγραμματίσουν οι φορολογούμενοι την υποβολή της δήλωσής τους στην ώρα που τους βολεύει και έχει χαμηλό φόρτο εργασίας το Taxisnet.

Deep Purple - Knocking At Your Back Door


Υπουργείο οικονομικών " άρχισαν οι φορολογικές δηλώσεις "

Πήραν το ρολόι του νερού από άνεργο ζευγάρι με ένα παιδί

Η ιστορία του Χάρη και της Δέσποινας είναι από τις πολλές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, με ένα παιδί 15 ετών, που καταστράφηκε οικονομικά και σήμερα παλεύει με την γραφειοκρατία και τη δικαιοσύνη.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Χ. ΘΕΟΧΑΡΗ Μείωση ποσών κατάσχεσης


Τη μείωση των ποσών που κατάσχονται από τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ενοίκια, τις καταθέσεις μπορούν να ζητήσουν από την εφορία οι οφειλέτες του Δημοσίου. Η μείωση μπορεί να φθάσει μέχρι και το 50% του αρχικώς κατασχεθέντος ποσού ή να έχει τη μορφή αποδέσμευσης του 70% των μελλοντικών απαιτήσεων του οφειλέτη από τρίτους.