Σελίδες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ



Λουίζα: το φυτό με τις μαγικές ιδιότητες
Το βότανο της Λουίζα, Lippia citriodora, ξεχωρίζει για τη  λεμονάτη μυρωδιά του, τα μικρά ανθάκια του (λευκά, μοβ, πράσινα) και ασφαλώς τις θεραπευτικές ιδιότητές του.

Σπηλιά με ομπρέλα!!!


Μεσόγειος - Μελίνα Μερκούρη



Γιατρός χάνει το σπίτι του για χρέος 14.000 ευρώ στην εφορία, όταν ο ΕΟΠΥΥ του οφείλει τα δεκαπλάσια


Οργή και αγανάκτηση στους γιατρούς προκαλεί η απόπειρα αναγκαστικής κατάσχεσης της μοναδικής οικίας ιατρού από την Α” ΔΟΥ Αθηνών για χρέη ύψους 14000 ευρώ ενώ ο ΕΟΠΥΥ του οφείλει δεκαπλάσια!

Η κατάθλιψη είναι μεταδοτική

Μπορεί η κατάθλιψη να είναι κολλητική; Ναι υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι του Πανεπιστημίου της Notre Dame με βάση έρευνα που διεξήγαγαν σε πρωτοετείς φοιτητές. Η έρευνα συντονίστηκε από τους ψυχολόγους Gerald Haeffel και Jennifer Hames του Πανεπιστημίου της Notre Dame και δημοσιεύθηκε στο ψυχολογικό έντυπο Clinical Psychological Science.

«Μπορεί να ζήσει με 700 ευρώ ο κ. Στουρνάρας;»

«Το θέμα δεν είναι μόνο ο Πέτρος. Το θέμα είναι ο Έλληνας. Έφτιαξαν νόμους για να πετούν ανθρώπους που χρωστούν ένα νοίκι στο δρόμο…».

Ιδιοκτήτες στη Νέα Μάκρη προσέφυγαν στο ΣτΕ κατά της τιμής αξίας των ακινήτων τους

Στο ΣτΕ προσέφυγαν 18 ιδιοκτήτες ακινήτων σε πολεοδομική ενότητα της Νέας Μάκρης, όπου ορίστηκε τιμή αξίας 620 ευρώ/τμ στις ιδιοκτησίες τους. Με την προσφυγή τους ζητούν να ακυρωθεί κατά το σκέλος αυτό η σχετική υπουργική απόφαση που καθόρισε την επίμαχη τιμή για τα έτη 2011-12-13 σε περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα προκειμένου να γίνει ο προσδιορισμός του φόρου ακίνητης περιουσίας φυσικών προσώπων.

Η απόλυτη νομική πρόκληση – Δικηγόρος θέλει να πάει στη Χάγη την υπόθεση του Ιησού για να ανατρέψει τη θανατική ποινή

Αυτός είναι πιθανότατα ο ορισμός της ιερής αποστολής. Ο Ντόλα Ιντίντις είναι αποφασισμένος να φέρει σε πέρας την απόλυτη νομική πρόκληση. Θέλει να παραπέμψει στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης την υπόθεση του Ιησού! Με στόχο να ανατρέψει τη θανατική ποινή που του επιβλήθηκε πριν από 2.000 χρόνια.