Σελίδες

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τάγματα Ρίχτερ

Του Γιάννη Λαζάρου

Το ελληνικό θαύμα είναι ότι ακόμα ζούμε. Η ανεπάρκεια των κρατικών μηχανισμών και των μυαλών που έχουν στα χέρια τους καθημερινά τις τύχες πολιτών είναι ορατή στις δύσκολες ώρες που περνάει η Κεφαλλονιά.
Περιχαρείς οι εθνικοί μας καναλάρχες προβάλλοντας το έργο των σωτήρων έδειχναν για ώρες τις σκηνές που έστησε ο μηχανισμός σωτηρίας στην Κεφαλλονιά.

Σε βλέπω στο ποτήρι μου _ Τζένη Βάνου


τελικά βγήκε το καλύτερο φάρμακο !!!


Ένας πανέξυπνος αγρότης της Εύβοιας που με πολυκαλλιέργειες έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα.

Ο Πέτρος Ζαργάνης έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο κτήμα με βιολογικά προιόντα, παντός είδους καλλιέργειες και αυγά, στους λόφους ανάμεσα στη Δάφνη και το Μαντράκι Αυλωναρίου Ευβοίας.
Ένα κτήμα υπόδειγμα και παράδειγμα για πολλούς που θέλουν να επενδύσουν στον τόπο μας και να αξιοποιήσουν τον πλούτο που η φύση μας παρέχει -πλούσια χώματα, άφθονα νερά και ήπιο κλίμα.

Σεισμόπληκτοι!!!!

Αυξήσεις «φωτιά» στις τιμές των διοδίων -Σε ποιους σταθμούς και πόσο ανεβαίνει το αντίτιμο από σήμερα

Με νέες επιβαρύνσεις θα έρχονται από σήμερα αντιμέτωποι, όσοι κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών, καθώς από σήμερα θα καταβάλλονται διόδια και στις δύο κατευθύνσεις, τόσο στην Ελευσίνα όσο και στον Ισθμό. Επιπλέον, από σήμερα, τίθενται σε λειτουργία και οι κάμερες που θα «συλλαμβάνουν» όσους περνούν από τα διόδια δίχως να πληρώνουν.

Χάος στο taxisnet -Φορολογούμενοι πληρώνουν, αλλά φαίνεται να χρωστάνε

Δεν έχει τέλος το φορολογικό χάος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος των φορολογουμένων. Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν πληρώσει κανονικά και εμπρόθεσμα τους φόρους που χρωστούσαν, εμφανίζονται στο Taxis και στο Taxisnet, να μην έχουν εξοφλήσει και συνεχίζουν να χρωστούν.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ Εκθεση - κόλαφος! Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα παραβιάζει η τρόικα

Την άποψη πως η τρόικα παραβιάζει στην Ελλάδα τα ανθρώπινα δικαιώματα, διατυπώνει στην έκθεσή του που συνέταξε με εντολή της Αυστριακής Ομοσπονδίας Συνδικάτων, του Αυστριακού Εργατικού Επιμελητηρίου (αυστριακό Εργατικό Κέντρο) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συνδικάτων και η οποία δημοσιεύθηκε στη Βιέννη, ο διεθνώς γνωστός νομικός, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστημίου της Βρέμης και στενός συνεργάτης του γερμανικού "Ιδρύματος Φρίντριχ Έμπερτ", Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο.