Σελίδες

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΑΠΗ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ - ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ


τώρα που έγινε της μόδας το κάψιμο ξύλων παίρνουν και άλλοι σειρά...

Σαμαράς μόνος, ψάχνει... Του Γ. Δελαστίκ

Απομόνωσε πολιτικά τον Σαμαρά σύσσωμη η αντιπολίτευση
Ούτε έναν (!) από τους αρχηγούς των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνησή του δεν μπόρεσε ο πρωθυπουργός να προσελκύσει στη φιέστα για την ΕΕ

Λέσβος: Της παίρνουν το σπίτι για χρέος 534 ευρώ!

Το σκληρό του πρόσωπο δείχνει ξανά το ελληνικό κράτος αφού αποφάσισε να προχωρήσει στη κατάσχεση του σπιτιού μιας ηλικιωμένης γυναίκας, επειδή χρωστάει στην εφορία το... "αστρονομικό" ποσό των 534,98 ευρώ!

Στη Νικολούλη!!!


Roy Orbison - Only The Lonely (A Black & White Night)


Προσοχή! Παραπλανητικό sms για επιστροφή φόρου. Παρέλυσαν οι εφορίες

Ουρές στις εφορίες έχουν προκαλέσει SMS χωρίς αποστολέα που δέχονται στα κινητά τους φορολογούμενοι, σύμφωνα με τα οποία μπορούν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από τις έκτακτες εισφορές που επιβλήθηκαν το 2011.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΕΔΥ Τι αλλάζει στην Υγεία με την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ -

Αλλάζουν τα πάντα στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) που αφορά πάνω από 9 εκατ. Ελληνες. Το υπουργείο Υγείας κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής το νομοσχέδιο που καταργεί τον ΕΟΠΥΥ και δημιουργεί το νέο φορέα που θα ονομάζεται ΠΕΔΥ.

Έως τις 15 Μαΐου Υποχρεωτική εγγραφή για όσους έχουν πηγάδια

Προθεσμία μέχρι τις 15 Μαΐου για να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας (ΕΜΣΥ) έχουν οι ιδιοκτήτες και χρήστες πηγαδιών και γεωτρήσεων που αδειοδοτήθηκαν για πρώτη φορά πριν από τις 20 Δεκεμβρίου 2005, καθώς και όσοι δεν έχουν λάβει ποτέ σχετική άδεια.