Σελίδες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η δημοκρατία της ολιγαρχίας Τρία σκληρά μνημονιακά χρόνια

Πάνε τρία χρόνια που επίσημα πια, σε μία κατ’ όνομα Ελληνική Πολιτεία, κουμάντο κάνουν άλλοι και όχι οι γηγενείς κάτοικοι του ελληνικού χώρου.

Παραλογιστάν: Η Ελλάδα μετά το «πρωτογενές πλεόνασμα» !!!

«Η παρόρμηση της καταστροφής είναι δημιουργική. Η επιβεβλημένη καταστροφή είναι σήμα κατατεθέν της καπιταλιστικής σκέψης…. Καταστρέψτε το παρελθόν, φτιάξτε το μέλλον»
Ντον ΝτεΛίλλο, Κοσμόπολις

Νυν υπέρ πάντων το πρωτογενές πλεόνασμα! Τρία δισεκατομμύρια ευρώ πρωτογενές πλεόνασμα ανακοίνωσε χθες η συγκυβέρνηση του “Πάρτα Όλα” για το πρώτο 8μηνο του 2013, έναντι στόχου για…πρωτογενές έλλειμμα 2,5 δισεκατομμύρια την ίδια περίοδο.

Washington Post: Έρχονται κι άλλες αυτοκτονίες στην Ελλάδα

Με την τραγική αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα ασχολείται η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, η οποία υποστηρίζει πως εκτός από την «έκρηξη» στις αυτοκτονίες που έχουν σημειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, ο αριθμός θα αυξηθεί και άλλο.

δικαιοσύνη ...!!!


Χρηστος Κυριαζης-Ελα μωρακι μου


Πολεμάν οι πινακίδες, ωρέ;

Αν νομίζατε ότι μόνο στην Ελλάδα εκδηλώνεται το φαινόμενο της διγλωσσίας σε τοπωνύμια και μόνον εδώ αναπτύσσονται τριβές ανάμεσα στους ντόπιους (στην Ήπειρο ή τη Δυτική Μακεδονία), ε, λοιπόν όχι, κάνατε λάθος. Στο Τιρόλο, διάβασα, μαίνεται ο «πόλεμος των πινακίδων», καθώς το βράδυ οι πινακίδες είναι γερμανόφωνες και το πρωί ιταλόφωνες…

Γιατί η Δύση, με τον τρόπο που διεξάγει τους πολέμους της, έχει απαξιώσει πλήρως την «ηθική του πολεμιστή» - Γράφει ο ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ

Σε μία εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα διασφαλίζοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ποιο λόγο ύπαρξης έχουν οι στρατοί;

Θεοχάρης: Να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε, οι σύζυγοι καταδίδουν τα λεφτά στις τράπεζες

Η συμβουλή την οποία δίνει αφειδώς το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης είναι «να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε».

Βασίλης Φίλιας: θα χυθεί πολύ αίμα. Τη λύση θα δώσει το πεζοδρόμιο!

Αποκλειστική Συνέντευξη στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο
«  θα χυθεί αίμα! Πολύ αίμα! Λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς εκεί  οδηγούν την χώρα… Την λύση θα δώσει μόνο το πεζοδρόμιο! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Έχουν εξαθλιώσει τον έλληνα! …Τα νιάτα, οι έφηβοι οι νεολαίοι την ώρα που πρέπει –και ξέρουν πότε και πως – θα βγουν έξω στους δρόμους. … Οι έλληνες έχουν εξαντληθεί πια! Δεν έχουμε άλλα περιθώρια! Λένε ψέματα όλοι τους! Όλοι τους εξαπατούν τον λαό!.. Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπήρξε ο αρχιερέας της διαφθοράς στην Ελλάδα… ο Αντώνης Σαμαράς εξαπατά τον Ελληνικό λαό συστηματικά!».  

Ο Σαμαράς στην ΔΕΘ ...

Whitney Houston - I Will Always Love You


ΧΑΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ελάχιστη αμοιβή και στους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα


Την κατάθεση προσθήκης στο νομοσχέδιο για το νέο δικηγορικό κώδικα, η οποία προβλέπει την θέσπιση ελάχιστης αμοιβής για τους δικηγόρους του ιδιωτικού τομέα που εργάζονται με πάγια αντιμισθία, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των τριών μεγαλύτερων δικηγορικών συλλόγων της χώρας και άλλων φορέων.

Ένας μεγάλος και βαρύς χειμώνας ξεκινά...

Ξεχάστε το φθινόπωρο: ένας μεγάλος και πολλαπλά βαρύς χειμώνας ήδη ξεκινά. Τόσο ως προς το πρόγραμμα που παρά τις ρητορείες δεν εκπληρώνεται (απλώς και μόνον η γερμανική προεκλογική περίοδος έχει προκαλέσει μια προσωρινή σιγή για την πορεία των μεγεθών), όσο και ως προς την κοινωνία που αληθινά πια δεν αντέχει να αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του.

Δικαστική προστασία για 37χρονη άνεργη δανειολήπτρια

Tην απαγόρευση του πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας μιας 37χρονης δανειολήπτριας που είναι άνεργη από το 2009, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας.

Άσε κάτω το πηρούνι

Είναι δύσκολο να πεις αντίο στα καθαρά πιάτα ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις; Το να συνεχίζεις να τρως όταν έχεις σκάσει από το φαγητό είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς και ξεκινάει από την εποχή που έπρεπε να φας όλο σου το φαγητό για να σου επιτραπεί να σηκωθείς από το τραπέζι. Δεν έχεις μάθει ακόμα να αφήνεις κάτω το πηρούνι; Τα παρακάτω 3 τιπς θα σε βοηθήσουν να το κάνεις..

Η οικονομική κρίση επιδείνωσε ραγδαία τις έλλειψεις τροφίμων

Τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Πορτογαλία, μία χώρα που βρίσκεται σε πρόγραμμα διεθνούς στήριξης, έχουν επιδεινώσει τη φτώχεια και την έλλειψη διατροφικών αγαθών, προειδοποίησε σήμερα η πρόεδρος της ομοσπονδίας των τραπεζών τροφίμων της χώρας, Ιζαμπέλ Ζονέτ.

Θα επιτρέψει την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών υγείας Έδεσσα: Ολοκληρώθηκε η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου

 

Το έργο κόστισε 4.700.000 ευρώ - Την Τρίτη ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε το νοσοκομείο

Στην εποχή του Λουδοβίκου


Κάτι ήξεραν στο υπουργείο Οικονομικών και καθυστερούσαν την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Ηδη με εγκύκλιό του το υπουργείο θέτει σε άμεση εφαρμογή τη νέα τροποποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που απαγορεύει, ως «απαράδεκτη», την απ' ευθείας προσφυγή των φορολογουμένων για επίλυση των φορολογικών υποθέσεων στα Διοικητικά Δικαστήρια!