Σελίδες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ρελάνς Ξηρού: Επικήρυξε Σαμαρά, ΓΑΠ, Βενιζέλο και Άδωνη για 8 εκατομμύρια ευρώ

Ανατρεπτική εξέλιξη στο "τρομοκρατικό" σήριαλ, είχαμε πριν λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα στο γνωστό και ανατρεπτικό Blog, "Δεξί Εκμέκ" έφτασε ανακοίνωση του Χριστόδουλου Ξηρού, με την οποία επικηρύσσει Σαμαρά, Γιώργο Παπανδρέου, Βενιζέλο και Άδωνι Γεωργιάδη, με το απίστευτο ποσό των 8 εκ. ευρώ!

Εξαθλίωση: 8 στους 10 Έλληνες δεν έχουν χρήματα για βασικά τρόφιμα!

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Praksis, αποτυπώνεται με τον πλέον αδυσώπητο τρόπο η εξαθλίωση της πλειονότητας των ελληνικών νοικοκυριών.

Ας είν' καλά το γινάτι σου - Δημήτρης Χορν


Ανίατη ασθένεια!!!

Ερευνα ΓΣΕΒΕΕ: 4/10 νοικοκυριά έχουν έναν άνεργο και χρωστούν στις τράπεζες

Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας βρίσκεται μεγάλο μέρος των ελληνικών νοικοκυριών με 4 στα 10 νοικοκυριά να έχουν τουλάχιστον έναν άνεργο, να παρουσιάζουν σημαντικές υποχρεώσεις στις τράπεζες και να θεωρούν ότι δεν θα τα βγάλουν πέρα, ενώ 1 στα 3 φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του λόγω των συσσωρευμένων υποχρεώσεων.

εκτός από τους Ξηρούς υπάρχουν και οι χλωροί ..να μην ξεχνιόμαστε

Κυβέρνηση ανέκδοτο και οικονομικό επιτελείο για γέλια!


Φτάνει πια στα όρια του γελοίου ή του γραφικού, ή όπως αλλιώς το πάρει κανείς με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά σ αυτό τον τόπο!

Νεα ρύθμιση «ανάσα» για τις οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Πιο ευνοϊκές και πιο απλές γίνονται οι διαδικασίες υπαγωγής τόσο στη πάγια ρύθμιση οφειλών όσο και στη ρύθμιση για χρέη έως το τέλος του 2012, έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο στους αναποφάσιστους και να ενισχυθούν τα έσοδα των Ταμείων, που "υποφέρουν" από την υψηλή ανεργία, την εισφοροδιαφυγή και τη δραστική μείωση της κρατικής επιχορήγησης.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΟΡΙΑΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η τροχαία θα συλλαμβάνει και... φοροφυγάδες

Μία τροχαία παράβαση ή ένας τυχαίος έλεγχος της τροχαίας μπορεί να οδηγήσει και στο αυτόφωρο, αν ο πολίτης τυγχάνει να χρωστάει στην εφορία.

ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΕΤΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Οι κληρονόμοι θα την πληρώνουν Μόνο με επισύναψη πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ οι συμβολαιογράφοι θα προχωρούν στην πράξη αποδοχής

Μόνον έπειτα από την έκδοση πιστοποιητικού εξόφλησης όλων των φορολογικών υποχρεώσεων της τελευταίας πενταετίας για τα ακίνητα θα μπορούν οι συμβολαιογράφοι να προχωρούν σε πράξη αποδοχής κληρονομιάς.