Σελίδες

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΦΥΓΕΤΕ Ή ΨΟΦΗΣΤΕ

Είδηση πρώτη: «Τα “κόκκινα” δάνεια αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση Προβόπουλου με τους τραπεζίτες».

Βουλιάζουμε...

Βουλιάζουμε…

Σ ένα κόσμο χαμένο στους αριθμούς,
μια ολόκληρη κοινωνία εκτός πορείας,
εκτός φυσικής πραγματικότητας…
με τα χρήματα λες και μοναδικό κοινό στόχο όλων,
σαν τρύπιο σωσίβιο για τις επιπλέουσες ζωές μας

Πες του να πάει Βασίλης Παπακωνσταντίνου


Του κηρίου ΔΕΗθώμεν

Τ
α φονικά κεριά και μαγκάλια ξορκίζει η κυβέρνηση με επιτροπές στις οποίες θα συμμετάσχουν δήμαρχοι, προϊστάμενοι της ΔΕΗ και εκπρόσωποι της περιφέρειας.

Τι πρέπει να προσέχουμε σε τζάκια και σόμπες -Οι 10 συμβουλές του ΚΕΕΛΠΝΟ [λίστα]

Το κρύο γίνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο τσουχτερό και πολλοί είναι οι συμπολίτες μας οι οποίοι μην μπορώντας να υποστηρίξουν την αγορά πετρελαίου επιλέγουν τον παραδοσιακό τρόπο θέρμανσης.

ΗΤΤΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στις Σκουριές

Ελεύθεροι οι κάτοικοι από τις Σκουριές που κατηγορήθηκαν μέχρι και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης.

Ella Fitzgerald : One note Samba (scat singing) 1969


Πώς να μην σου κόψουν το ρεύμα ακόμη και αν δεν πληρώνεις

Στη συγκρότηση ειδικών επιτροπών στα κατά τόπους καταστήματα της προχώρησε ΔΕΗ, με στόχο την εξεύρεση λύσης και άμεσης διευθέτησης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες….

Στουρνάρας σε φοιτητές: βρείτε… δουλειά για να πάρετε επίδομα θέρμανσης

Το μείζον θέμα που αναδείξαμε από τις 29/10, έφτασε σήμερα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Ο υπουργός Οικονομικών με τον υδράργυρο να βυθίζεται, εκλήθη να απαντήσει για ποιο λόγο δεν χορηγείται επίδομα θέρμανσης στους φοιτητές. Η απάντηση που έδωσε ήταν μια από τα… ίδια. Φοιτητές, δεν πρόκειται να εισπράξουν ούτε …ευρώ τσακιστό εκτός και αν… βρουν δουλειά.

ΟΔΗΓΙΑ ΙΚΑ Για απάτη θα διώκονται όσοι παρανόμως εισπράττουν συντάξεις

Την κατηγορία της απάτης (που επισύρει βαρύτερες ποινές) και όχι της υπεξαίρεσης χρημάτων θα αντιμετωπίζουν, στα δικαστήρια, όσοι συνεχίζουν να λαμβάνουν τις συντάξεις μετά το θάνατο συνταξιούχου, για τις συντάξεις γήρατος, ή δεύτερο γάμο, αν πρόκειται για συντάξεις χηρείας. Την “οδηγία” για την υποβολή μηνύσεων με τη συγκεκριμένη κατηγορία, δίνει έγγραφο της Νομικής Διεύθυνσης του ΙΚΑ υπογραμμίζοντας ότι για το ίδιο αδίκημα θα διώκονται ακόμη και όσοι ενημερώνουν το Ταμείο για το θάνατο, αλλά, εξακολουθούν να... εισπράττουν (π.χ ως συνδικαιούχοι κοινού τραπεζικού λογαριασμού) τις συντάξεις.

ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Νέα βόμβα: «Μπλόκο» του ΙΚΑ στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις - Μέχρι και 12 χρόνια περισσότερη δουλειά

«Μπλόκο» στην πρόωρη (από 5 έως και 12 χρόνια) συνταξιοδότηση από το ΙΚΑ 150.000 ασφαλισμένων που υπολογίζεται ότι έχουν ασφαλιστεί διαδοχικά στον ΟΑΕΕ και σε άλλα ταμεία, βάζει η διοίκηση του Ταμείου με εγκύκλιο η οποία εκδόθηκε και θα εφαρμοστεί ακόμη και για συνταξιοδοτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί!

Το 34,6% του πληθυσμού στην Ελλάδα ζει σε συνθήκες φτώχειας και ένδειας

Ένας στους τρεις κατοίκους στην Ελλάδα, και κατά μέσο όρο ένας στους τέσσερις στην Ευρώπη, είτε θεωρείται φτωχός, δηλαδή έχει εισοδήματα μικρότερα του 60% του μέσου εθνικού εισοδήματος, είτε ζει σε κατάσταση ένδειας, δηλαδή στερείται βασικά καταναλωτικά αγαθά ή αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδεις οικονομικές υποχρεώσεις, είτε ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας.