Σελίδες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ο τζάμπας ζει

Απίστευτο: Μήνυσε την οικογένειά της γιατί ήθελαν να την...



Ο εισαγγελέας καλείται να δώσει τη λύση σε μια περίεργη υπόθεση που έχει διχάσει μια οικογένεια σε χωριό της..
Αιτωλοακαρνανίας.

Οι μικρομεσαίοι στην κρεατομηχανή του ελληνικού δημοσίου


Το να είσαι μικρομεσαίος στην Ελλάδα του 2013 αποτελεί αδίκημα. Σε περίπτωση όμως που είσαι μικρομεσαίος, που χάνει χρήματα από τη δραστηριότητά του, όπως το 85% των ελληνικών επιχειρήσεων, τότε δεν είναι απλό αδίκημα αλλά κακούργημα, ποινικά κολάσιμο! Τιμωρείται με ατελείωτες ώρες απλήρωτης εργασίας σε απίστευτα σκληρές συνθήκες, με συχνότατο αποτέλεσμα το έσοδο από την ουσιαστικά απλήρωτη εργασία σου να υπολείπεται των αυθαίρετων απαιτήσεων που ορθώνει το κράτος απέναντί σου. Με τελική κατάληξη την ποινική σου καταδίκη. Αρνί!

ΝΑ ΚΑΙ Η DIE WELT "10,8 εκατ. Έλληνες τρέφουν 700.000 ανθρώπους "

 
 Υπό το τίτλο «Ο δημόσιος τομέας της Ελλάδας διογκώνεται εδώ και 178 χρόνια», η εφημερίδα σημειώνει: «Εδώ και 178 χρόνια οι θέσεις στο δημόσιο θεωρούνται ένα παχυλό «επίδομα», το οποίο όμως οδήγησε τα 10,8 εκατομμύρια Ελλήνων του σήμερα να τρέφουν 700.000 ανθρώπους που τους διοικούν. Αν και η λέξη «διοικώ» δεν είναι οπωσδήποτε η σωστή λέξη».
 

Pote Voudas pote Koudas

Στη «Νέα Ελλάδα» που οικοδομούν οι Σαμαράδες και οι Βενιζέλοι, είμαστε όλοι αναλώσιμοι !!!

 

Σε μια κόλλα χαρτί

Δεν μπορούν να κοιτάξουν σαν ίσοι προς ίσους ούτε καν τους υπαλλήλους της τρόικας, που μπαινοβγαίνουν στα γραφεία τους με ύφος χιλίων καρδιναλίων και τους κάνουν υποδείξεις για ό,τι κάθε φορά τους κατεβαίνει.

Γιατί πρέπει να κάνουμε μπάνια στη θάλασσα…

 
Τα μπάνια στη θάλασσα δεν αποτελούν μόνο μια μορφή διασκέδασης. Η σύσταση του θαλασσινού νερού συμβάλλει στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων υγείας ενώ προσφέρει και ένα αίσθημα αναζωογόνησης και ευεξίας.

Reuters: Αντιμέτωπη με χρεοκοπία η εταιρεία “Praktiker”

Η γερμανική εταιρεία “Praktiker”, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του πρακτορείου “Reuters”, βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, καθώς δεν έχει εξασφαλίσει νέα χρηματοδότηση από τις τράπεζες στις οποίες έχει απευθυνθεί.

Πρόστιμα αυθαιρέτων σε 100 ή 60 δόσεις

Πρόστιμα αυθαιρέτων σε 100 ή 60 δόσεις

Διαβατήριο για γρήγορη έξοδο από το Δημόσιο η εξαγορά θητείας -Πόσο κοστίζει


Διαβατήριο για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη αποτελεί η αναγνώριση του στρατού, ωστόσο το τίμημα είναι υψηλό, Οι υποψήφιοι συνταξιούχοι θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να επιταχύνουν την έξοδο από την αγορά εργασίας.

Πώς θα μειώσετε νόμιμα το φόρο


Τη δυνατότητα να μειώσουν το φόρο που θα προκύψει με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων θα έχουν και φέτος οι φορολογούμενοι που θα εμφανίσουν ορισμένες δαπάνες που πραγματοποίησαν το 2012 όπως ενοίκια, δίδακτρα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, τόκους στεγαστικών δανείων για την απόκτηση πρώτης κατοικίας, ιατρικά έξοδα, ασφάλιστρα ζωής, έξοδα για ενεργειακή αναβάθμιση ακινήτων.

Ζωές στα αζήτητα…

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, νοιώθοντας την ανάσα των μικρών, αλλά άγριων ορεινών όγκων του Καστελόριζου με θέα, σε απόσταση αναπνοής, τις τουρκικές ακτές, ένοιωσα δέος…

James Brown-This is a mans world.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ Ένοχοι δυο γυναικολόγοι για το θάνατο 37χρονης

Δύο μαιευτήρες-γυναικολόγοι καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης σε ποινή φυλάκισης 3 ετών ο καθένας, με αναστολή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο από αμέλεια 37χρονης, τον Αύγουστο του 2007. 

Δεν υπάρχει: Δείτε για ποιο λόγο έβαλε «λουκέτο» στο κατάστημά του


να πως θα στελεχώσουν την νέα δημοτική αστυνομία ...


"Ακτινογραφία" δαπανών και περικοπές των εξόδων για αυτοκίνητα, ιδιωτικά σχολεία και διακοπές Δρακόντειους όρους για ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων από τις τράπεζες βάζει η τρόικα Ανησυχούν οι τραπεζίτες για τα στεγαστικά που δεν έχουν κλείσει δεκαετία και αντιστοιχούν σε αξία μεγαλύτερη από εκείνη του ακινήτου


Πουλήστε το ΙΧ, πάρτε τα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο, μην πάτε διακοπές, περιορίστε στα απολύτως αναγκαία τη διαβίωση σας...

ΕΩΣ 30% ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ Ολόκληρη η εγκύκλιος για τη Ρύθμιση Οφειλών στα Ταμεία

 
Του Γιώργου Γάτου
Μηνιαία δόση μέχρι το 30% του μηνιαίου εισοδήματος του οφειλέτη θα μπορούν να καθορίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία για την εξόφληση των χρεών από εισφορές που θα ενταχθούν είτε στην πάγια ρύθμιση (για οφειλές από 1/1/2013 και μετά) είτε στη “νέα αρχή” (για τις κεφαλαιοποιημένες οφειλές έως τις 31/12/2012).

Υπουργείο Παιδείας: Εντοπίστηκαν 500 «λουφαδόροι» Περνούν απο «κόσκινο» 192.000 εκπαιδευτικοί και διοικητικοί

 

- Αξιολόγηση όλων για να επιλεγούν οι 7.500 που θα μπούν σε "διαθεσιμότητα".- Τι αναφέρει λεπτομερές non paper του υπουργείου-  Λίστες με ασυνεπείς εκπαιδευτικούς έχουν σταλεί στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης

Για άντρες και γυναίκες Δώδεκα σημάδια ...καλοκαιρινής απιστίας!

Παράξενες αντιδράσεις, νέες συνήθειες και ύποπτες συμπεριφορές που θα σας ανοίξουν τα μάτια!

ΟΓΑ: ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΑΙ Αν χρωστάς έως 4.000 ευρώ διάβαινε στη σύνταξη


Ανοίγει ο δρόμος σε χιλιάδες οφειλέτες του ΟΓΑ προκειμένου να συμψηφίσουν τα χρέη τους και να συνταξιοδοτηθούν. Η δυνατότητα συμψηφισμού αφορά αγρότες που έχουν χρέη μέχρι 4.000 ευρώ και, σύμφωνα με οδηγία, τους παρέχεται η δυνατότητα συμψηφισμού ή παρακράτησης των οφειλόμενων εισφορών από το σύνολο των δικαιούμενων ποσών σύνταξης (βασικής και κύριας).