Σελίδες

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οι επτά πιο συνηθισμένες λιγούρες για τρόφιμα και ποιο πρόβλημα υγείας μπορεί να κρύβουν

Εχει συμβεί στους περισσότερους. Είτε έχουν πεταχτεί μέσα στη νύχτα με ένα αίσθημα πείνας, είτε έχουν ξυπνήσει το πρωί και πριν καλά καλά ανοίξουν τα μάτια τους κατευθύνονται στο ψυγείο καθώς μια... λιγούρα τους οδηγεί προς τα εκεί. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το 100% των γυναικών και το 70% έχουν νιώσει κάποια στιγμή αυτή την ακατανίκητη έλξη για κάτι γλυκό ή αλμυρό.

Οι λιγούρες, όμως, δεν είναι πάντα αθώες, καθώς ενδεχομένως να αποτελούν σημάδια ότι κάτι συμβαίνει με το σώμα μας: Παρακάτω παρουσιάζονται επτά... κλασικές λιγούρες αλλά και το τι σημάδι μπορεί να αποτελεί για κάθε σημείο
  • Σοκολάτα
Η λιγούρα για σοκολάτα ενδεχομένως να σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη μαγνησίου.
  • Αλμυρό
Η λιγούρα για κάτι αλμυρό ενδεχομένως να οφείλεται σε αυξημένο άγχος, κάτι το οποίο μπορεί να βλάψει και τα επινεφρίδιά σας. .
  • Πάγος
Η -ακατανόητη για κάποιους- λιγούρα για πάγο ενδεχομένως και να υποδηλώνει ανεπάρκεια σιδήρου στον οργανισμός και συνεπώς την ύπαρξη αναιμίας.
  • Τυρί
Ηλιγούρα για τυρί ενδεχομένως να υποδηλώνει την έλλειψη λιπαρών οξέων.
  • Γλυκά και αλμυρά τρόφιμα
Η λιγούρα για αλμυρά και γλυκά ταυτόχρονα ενδεχομένως να οφείλεται σε κούραση. Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός χτυπάει καμπανάκι και ζητά και γλυκόζη και ζάχαρη για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί.
  • Ζάχαρη
Η λιγούρα για κάτι γλυκό ενδεχομένως να σημαίνει έχετε χαμηλά ή κυμαινόμενα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.
Πηγή: Click@life


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου