Σελίδες

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ο λαός θα συγύριζε την κατάστασημε τρία και μόνο δημοψηφίσματα

Referendum


Αν εξαιρέσουμε μερικούς ελάχιστους ανθρώπους, σαν το Γ. Κοντογιώργη ή τον Γ. Οικονόμου και λίγους άλλους, κανείς δεν βγήκε να πει την αλήθεια στον λαό και την κοινωνία. Οτι δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό.

Το Κτηματολόγιο καλεί τους ομογενείς


Με την κτηματογράφηση της Ελλάδας τώρα όλα τα ακίνητα πρέπει να δηλωθούν εκ νέου για να υπάρχουν. Διαφορετικά θα

8 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν ψήνουμε


Το ψήσιμο στα κάρβουνα υποτίθεται ότι είναι εύκολη υπόθεση. Ανάβουμε τα κάρβουνα και ρίχνουμε στη σχάρα το φαγητό. Η αλήθεια όμως, είναι αρκετά πιο περίπλοκη και τα λάθη που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι αρκετά

Δεν το έκανα εγώ, τ'ορκίζομαι!

Δεν το έκανα εγώ, τ'ορκίζομαι!

Exoυμε φτάσει στο σημείο, σαν Έλληνες, να αυτοπροσδιοριζόμαστε από το τι δεν είμαστε. 

Βουρβουρου


Αν μια τοποθεσία μπορούσε να προσφέρει θάλασσα με τα χαρακτηριστικά λίμνης, βουνό καλυμμένο από πυκνό δάσος και εννέα μοναδικά νησάκια, ορατά από την ακτή, θα συνεχίζατε να έχετε ενδοιασμούς για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση;

Mικροί καλοκαιρινοί παράδεισοι στη Θεσσαλονίκη


Μέχρι το πολύ, μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη κρύβονται μικροί καλοκαιρινοί παράδεισοι. Οι επιλογές που έχετε για βουτιές είναι πολλές και ξεχωριστά μοναδικές η κάθε μία.

4.000 αυτοκτονίες για 1 δις ευρώ!


Η στήλη χρησιμοποιεί πάντα τα επίσημα στοιχεία για να τεκμηριώνει τις απόψεις της. Οι παλιοί αναγνώστες της στήλης σίγουρα θυμούνται την θέση της στήλης για το ύψος του συνολικού δημόσιου χρέους της Γενικής Κυβέρνησης.

Τράπεζες σε επιχειρηματίες: Ή θα μπείτε στις αυξήσεις κεφαλαίου ή ξεχάστε δάνεια & προεξοφλήσεις επιταγών!


  • 117
     
images12 Τράπεζες σε επιχειρηματίες: Ή θα μπείτε στις αυξήσεις κεφαλαίου ή ξεχάστε δάνεια & προεξοφλήσεις επιταγών! 

  • 117
     


Εχουν τρελαθεί οι επιχειρηματίες απ’ τα επίμονα τηλεφωνήματα που δέχονται από τραπεζικά στελέχη, μέσω των οποίων τους καλούν να συμμετάσχουν στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Ιδεοψυχαναγκασμοί της καθημερινότητάς μας

 
Οι ψυχαναγκασμοί περιγράφονται ως σύμπτωμα της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (το άτομο που πάσχει από ΙΨΔ παγιδεύεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες-obsessions) και συμπεριφορών (ψυχαναγκασμοί – compulsions), που αν και δίχως νόημα ακόμη και για τον ίδιο τον πάσχοντα, προκαλούν μεγάλη δυσφορία και είναι πολύ δύσκολο να 

ξεπεραστούν).

Το Δημόσιο προηγείται στην είσπραξη οφειλών



Το δημόσιο θα εισπράττει ουσιαστικά πρώτο απαιτήσεις του από ΦΠΑ στις περιπτώσεις που εκπλειστηριάζεται ακίνητο του οφειλέτη.

11 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Ο γρίφος των ληξιπρόθεσμων


 
Επειτα από παλινωδίες αρκετών μηνών το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Οι διατάξεις εμπεριέχουν σημαντικούς περιορισμούς και αφορούν οφειλέτες με συγκεκριμένο οικονομικό προφίλ, με αποτέλεσμα να μην απευθύνονται σε όλους.