Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΟΥΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ....


Δεν είναι ζήτημα προδοσίας. Είναι η αδυναμία της σάρκας που τα κάνει όλα αληθινά. Το έχεις δει στο φίλο που σου ζάλιζε τα μυαλά για επαναστάσεις και τιμημένα λάβαρα και σώπασε μόλις κατάφερε να πάρει το 4Χ4. Το έχεις δει σε υποσχέσεις αιώνιου έρωτα που σβήνανε μόλις ερχόντουσαν

ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Υπατία, η πρώτη γυναίκα μαθηματικός


Υπατία: Ελληνίδα νεοπλατωνική φιλόσοφος, αστρονόμος και μαθηματικός. Έζησε και δίδαξε στην Αλεξάνδρεια της Ρωμαϊκής (Βυζαντινής) Αιγύπτου, όπου και δολοφονήθηκε από όχλο φανατικών χριστιανών. Θεωρείται η πρώτη γυναίκα που διακρίθηκε στα μαθηματικά.

Αλλαγές για τους συνταξιούχους


Αλλαγές για τους συνταξιούχους

Λίγο πριν το “ατύχημα”…

Να τα πούμε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα και όποιος ήθελε κατάλαβε.

Δωρο!!!

Η ΕΡΤ, το ΣτΕ και ο Χιονούλης


Μου έλεγε κάποιος φίλος χθες ότι η πολιτική «διάρροια» που έχει προκληθεί αφού άπαντες είναι χαμένοι στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ, του θυμίζει την ιστορία του Χιονούλη του διάσημου αλμπίνου γορίλα που έζησε επί 40 χρόνια σε ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης.

Τα υπερ και τα κατά για να κάνετε την τροποίηση στο ΙΧ σας Να βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητό μου;

Περάσατε πρόσφατα από πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο πουλάει και υγραέριο (LPG); Θα εντυπωσιαστείτε.

Πώς να αποδείξετε στην Εφορία ότι δεν είστε ελέφαντας...


Επιστολή αναγνώστη που έπεσε σε ηλεκτρονικό και γραφειοκρατικό κενό...

Χιλιάδες αιφνιδιαστικά σημειώματα από τις ΔΟΥ έχουν σταλεί σε λογιστήρια επιχειρήσεων, ζητώντας τις αποδοχές υπαλλήλων με ληξιπρόθεσμες. Σε 10 ημέρες η παρακράτηση του μισθού Κατασχέσεις ακόμα και μετά τη ρύθμιση χρεών!


Του Γιώργου Δημητρομανωλάκη
Η Εφορία προχωρά σε κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων ή τραπεζικών λογαριασμών των φορολογουμένων, ακόμα και στην περίπτωση που αυτοί έχουν υπαχθεί στην τελευταία ρύθμιση χρεών.

γιατί μπαμπά !!!


Κομοτηνή: Γιατρός κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία

 
Ένοχο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδούς βεβαίωσης δημοσίου εγγράφου κρίθηκε χειρούργος ιατρός (συνταξιούχος πλέον) της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κομοτηνής.
 

Περιορίστηκαν οι ακάλυπτες επιταγές

 
Συνεχίζεται η τάση περιορισμού των ακάλυπτων επιταγών από την αγορά, σημειώνοντας 66,94%% μείωση το φετινό Μάιο σε σχέση με το Μάιο του 2012.

ΑΛΑΛΟΥΜ Ούτε μία ειδοποίηση δεν έχει σταλεί για ανασφάλιστα ΙΧ!


Του Γιώργου Ανδρή
andris@pegasus.gr
Αλαλούμ επικρατεί μεταξύ ΓΓΠΣ, Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, διευθύνσεων Μεταφορών και Εφοριών για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών ανασφάλιστων Ι.Χ.!

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ Νέα εποχή ΕΛΤΑ. Σύνταξη στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα


Την εξόφληση κάθε είδους οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο μέσα από τα συνολικά 800 καταστήματα των ΕΛΤΑ αλλά και την επίδοση της σύνταξης στον τόπο κατοικίας του συνταξιούχου την ίδια μέρα κατάθεσης ακόμα και αν βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδος ξεκινούν να προσφέρουν άμεσα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.