Σελίδες

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ Η ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ?


Νοιώθω εντελώς ηλίθια, έτσι στη μέση ηλικία μετά από 30 χρόνια δουλειάς να κάθομαι μπροστά σ΄ενα πληκτρολόγιο τυλιγμένη με μια κουβέρτα (είναι το νέο είδος θέρμανσης), με ένα μάτσο απλήρωτους λογαρισμούς στο τοίχο, και να ξέρω πως δεν τα έφαγα μαζί, δεν τους ψήφισα ποτέ, δεν ήμουν λαμόγιο, δεν έκανα καμμιά μπάζα, δεν πήρα φακελλάκια, μίζες, δεν..δεν...δεν.. αλλά να πρέπει να πληρώσω όσους τα έφαγαν. Αυτό το φεουδαρχικό θράσος των νέων γαλαζοαίματων που έχουν κληρονομικό δικαίωμα να βουτάνε τα λεφτά του κοσμάκη και να τα κάνουν ότι γουστάρουν...

Πήρατε τη δόση σας; Έτσι νομίζετε..

Δήλωση του Προέδρου του Eurogroup για την Ελλάδα

Η επανάσταση, δι' αρχαρίους..

Επανάσταση χωρίς συνειδητοποίηση (του προβλήματος), δεν γίνεται..
     Όταν όμως επιτύχεις την συνειδητοποίηση, έχεις ήδη κάνει την μισή επανάσταση!

Εντοπίστηκε ο δράστης που έκλεψε αρτοποιείο στην Έδεσσα

Συνελήφθη το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 33 ετών, για κλοπή. O δράστης παραβιάζοντας παράθυρο αρτοποιείου ... ενός 49χρονου και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό 500 ευρώ περίπου.

Η πικρή ιστορία πίσω από το χριστουγεννιάτικο τραγούδι Mamacita | Video

Μια τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από το βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube και έχουν δει παραπάνω από ένα εκατ. θεατές και δείχνει έναν μικρό να τραγουδά το γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι του 1958 Mamacita.

χαρακτηριστικό παράδειγμα Έλλην πολιτικού

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙ


Οι 59 κανόνες του καναπέ

Γιατί τα βινύλια μπαίνουν δίπλα στον καναπέ; Γιατί πρέπει να αλλάζεις ριχτάρια; Αυτοί είναι οι κανόνες που ορίζουν τη χρήση του υπέρτατου Σιμπσονικού επίπλου, του καναπέ.

Ακραία φαινόμενα φτώχειας στην Ελλάδα της Τρόικα -Πόσο απέχει τελικά το δείπνο από το συσσίτιο;

Την οικονομική εξαθλίωση την οποία βιώνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι Ελληνες αποδεικνύουν δυσοίωνα για τη χώρα μας στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία παρατηρείται αργή αλλά σταθερή αύξηση των ακραίων φαινομένων φτώχειας στην Ελλάδα.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ Τι πληρώνετε για να γλιτώσετε τον πλειστηριασμό. Ολόκληρο το σχέδιο νόμου

Του Χρήστου Κολώνα

Αν πληρώσεις μπορείς να το σώσεις. Στη λογική αυτή κινούνται οι ρυθμίσεις για την προστασία από τους πλειστηριασμούς, αφού καλούνται να πληρώσουν το 10% όταν έχουν εισόδημα ως 15.000 ευρώ το χρόνο και το 20% για τις υπόλοιπες 20.000 ως το όριο των 35.000 που απογορεύονται οι πλειστηριασμοί. Από εκεί και πάνω οι δανειολήπτες δεν προστατεύονται.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κατασχέσεις ακινήτων για χρέη με μια απλή ατομική ειδοποίηση

Αλλαγές στον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων θα προβλέπουν τροπολογίες που αναμένεται να κατατεθούν από το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την παράταση στην απαγόρευση πλειστηριασμών ακινήτων.