Σελίδες

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Οι 12 αόρατοι μοναχοί του Αγίου Όρους

Η παράδοση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται αμείωτα ζωντανή: δώδεκα αόρατοι καλόγεροι κατοικούν σιην κορυφή του Άθω, μερικές φορές εμφανίζονται για λίγο και χάνονται ξανά στην «ανυπαρξία» τους.
Δώδεκα παράξενοι άγιοι, που προκαλούν τη σκέψη και τη φαντασία μας. Πόσο μυθικοί και πόσο πραγματικοί άραγε είναι;

ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ…


Καταντήσαμε να ζούμε στην μούργα των ονείρων μας με όλους αυτούς τους σαλτιμπάγκους της εξουσίας αλλά ακόμα ανασαίνουμε αυθάδικα και κοροϊδευτικά, μερικοί από ‘μας…

Εξωγηινοι!!!


«Ελληνας τουρίστας»: Το (πιο) σύντομο καλοκαιρινό ανέκδοτο....

Παράλληλα με τις ενθουσιώδεις εκτιμήσεις των τουριστικών φορέων για εντυπωσιακή αύξηση στην προσέλευση ξένων επισκεπτών στη χώρα μας (αναμένονται 17.000.000 αφίξεις) το φετινό καλοκαίρι, επικρατούν και ψίθυροι απογοήτευσης και έντονου προβληματισμού για τον «εξαφανισμένο Ελληνα» ταξιδιώτη. Οι ξενοδόχοι υποδέχονται τους πρώτους μεμονωμένους ξένους τουρίστες του

Loukianos kilaidonis To party

Έρευνα... από τι πέθανε η Εύα?

Airbnb: Το σάιτ όπου νοικιάζεις μόνος το σπίτι σου και είναι πρώτο σε επισκεψιμότητα

«Ζήστε πλουσιότερα, Θα μπορούσατε να βγάζετε χρήματα μόνο με αυτά που ήδη έχετε. Νοικιάστε τον έξτρα χώρο σας με την Airbnb» γράφει η διασημότερη ιστοσελίδα στον κόσμο όπου μπορείς να νοικιάσεις τον χώρο σου, χωρίς μεσάζοντες.

Μόνιμο φοροενοίκιο στα ακίνητα -Ποιοι θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

Δεν έχουν τέλος τα χτυπήματα που δέχονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αφού από το 2014 θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα και φοροενοίκιο. Συγκεκριμένα 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων, και καταστημάτων θα πληρώνουν εφ' όρου ζωής ένα νέο μόνιμο φόρο, ο οποίος δημιουργείται βάσει μία νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές.

ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τρόικα για Ελλάδα: "Αβέβαιο το μέλλον σας"

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα σύμφωνα με γραπτή κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν Κομισιόν, ΕΚΤ και ΔΝΤ. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν σε μία σειρά μέτρων για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό και να επιτευχθούν οι σχετικοί στόχοι για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό το 2013 και το 2014, αλλά και να υπάρξει διόρθωση σε σχέση με την καθυστέρηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων».

Τα στατιστικά στοιχεία των Ειδικών Μαθημάτων

 

Στην Αρμονία από 15-20 έγραψε το 21,3%, σε σχέση με το 9,02% πέρσι

“Με είχαν ερωτευτεί δυο κρατούμενοι"

νέα του ζωή, μετά την ημέρα της αποφυλάκισής του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι πλέον δεν σκέφτεται τη Μύκονο, αλλά μια σχολή κοινωνικών λειτουργών, από την οποία θα ήθελε να αποφοιτήσει για να βοηθήσει κρατούμενος.

Στην δεκαετία του ´50 επέστρεψε το βιοτικό επίπεδο των ακριτών

 
 
 



Αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας  που εχει αγγίξει το 33% και με την μαζική μετανάστευση νέων οικογενειών, σε Αυστραλία και Αμερική,όπου τους τελευταίους μήνες μόνο στην Κάλυμνο, ξεπέρασε συνολικά τις 4000, βρίσκονται τα ακριτικά νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

πιτσουνάκια !!!

Αριδαία: Δεν υπολόγισαν τον... ξενοδόχο!

''Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται'' λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Έτσι την έπαθε ένα ζευγάρι, πριν μερικές ημέρες, το οποίο επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο στην τοπική κοινότητα Λουτρακίου-Πέλλας για τα... περαιτέρω.

Θοδωρής Σδούκος: Ενας από τους πρωτεργάτες των Κοινωνικών Ιατρείων που προσφέρει αφιλοκερδώς τις ιατρικές υπηρεσίες του μιλάει για το «εγκληματικό σύστημα Δημόσιας Υγείας»

Ο Θoδωρής Σδούκος είναι γενικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας της Μηχανιώνας, από τους πρωτεργάτες στη δημιουργία Κοινωνικών Ιατρείων, και σήμερα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και στο Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης.

Τι είναι οι Άγγελοι και ποια η σχέση τους με τους ανθρώπους;


Οι Άγγελοι είναι υλικά πνευματικά και αθάνατα όντα. Έχουν δηλαδή υλικό σώμα μιας και είναι κτίσματα, αλλά σε σύγκριση με το ανθρώπινο σώμα το δικό τους είναι πολύ πιο «λεπτό».

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ "Κοσκινίζουν" τις δηλώσεις και καλούν σε απολογία!


Το TAXISnet μπλοκάρει την έκδοση εκκαθαριστικού για ένα εκατομμύριο φορολογουμένους που καλούνται για έλεγχο ακόμα και σε απλές περιπτώσεις συνταξιούχων του Δημοσίου ή το αποτέλεσμα της εκκα-θάρισης είναι χρεωστικό!

Just Died in your arms LyricsTimothy Morris



500.000 επιτηδευματίες δεν πληρώνουν ΦΠΑ - Και αυτό, πριν καν φτάσουν τα νέα χαράτσια, που αποστέλλονται αυτές τις μέρες Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος: Πολύ κάτω των στόχων οι εισπράξεις φόρων στο 5μηνο

Του Κωστή Πλάντζου
Σε πλήρη αδυναμία να εκπληρώσουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους, οδηγούνται οι φορολογούμενοι, πριν καν καταφθάσουν οι νέες λυπητερές από φόρους και χαράτσια όπως για παράδειγμα ο ΦΑΠ 2011-2012, που τις ημέρες αυτές έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται στους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Τι προβλέπει το νέο Φορολογικό - Μόνο τα παιδιά μέχρι 18 ετών λογίζονται ως εξαρτώμενα μέλη - Στο 80% η προκαταβολή φόρου για τις προσωπικές εταιρείες Eφορία: Οι φοιτητές δεν θα θεωρούνται πλέον προστατευόμενα μέλη


Του Κωστή Χ. Πλάντζου
Να τινάξει στον αέρα επιχειρήσεις και νοικοκυριά απειλεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο-σκούπα με μέτρα και προαπαιτούμενα που φέρνει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για συζήτηση στη Βουλή.

Περνούν από κόσκινο τους... συλλέκτες συντάξεων

Δεν... προλαβαίνουν να περνάνε από το ταμείο 2.000 άτομα που έχουν καταφέρει να εισπράττουν από έξι μέχρι και δέκα συντάξεις κάθε μήνα. Οι υποθέσεις αυτές περνάνε τώρα από κόσκινο για να διαπιστωθεί αν είναι πραγματικοί δικαιούχοι ή έχουν υπάρξει παρατυπίες και πρόκειται για «μαϊμού» συνταξιούχους.